Mit tegyek, ha lányom nagyom megsértődik?
3 éves lesz júniusban.
Nagyon szépen, választékosan, összefüggően, összetetten kommunikál már régóta.
Sokszor előfordul, hogy csúnyábban, erélyesebben szólok rá, néha rá is csapok, ha rosszat tesz. Ilyenkor előfordul, hogy annyira megsértődik, hogy pl elvonul a szobájába, elbújuk a sarokba és ott sír erélyesen. Nem engedi vígasztalni magát, nem lehet hozzászólni, elzavar, vagy tovább szalad. Volt, hogy bebújt az ágy alá.
Mit tegyek ilyenkor? hagyjam kicsit lenyugodni magában? VAgy menjek utána és "erőszakkal" vígasztaljam?
Nagyon nehezen nyugszik meg ilyenkor...
Kis drámakirálynő:-))))
Az enyém csak 2 ées, de profi móson tud duzzogni.
vagy simán elrohan a ház mási végébe és elkezd sírni.
Múltkor valamiért részóltam a kocsiban, erre lazán közölte, hogy "Csúnyán néz a baba"
Tudom, hogy nem lenne szabad megütni, de még erélyesen sem rászólni, de egy év könyörgés után néha elpattan a húr..
Ez nem a tipikus hiszti, azzal nem foglalkozom. Ilyenkor tényleg, annyira magába zuhan, hogy nagyon megsajnálom. Nem akarok a lelkébe taposni...
Ha hisztizik, mert akar valamit, vagy nem kap meg valamit, az más, azzal nem foglalkozom.
De ma pl sokszor szóltam, hogy ne kiabáljon, szépen kértem többször is, nem hallgatott rám, finoman meglegyintettem a száját. Annyira megsértődött, de komolyan, hogy a szívem szakadt meg. Elzavart, elbújt, anya nem szeretlek, ne gyere ide, menj ki innenk... szégyenli magát, tudom, sokszor ez van. Ilyenkor nem tudom mit tegyek. Mert a lelkét nem akarnám ennyire sérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!