Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai beiratkozásra kiglancol...

Óvodai beiratkozásra kiglancoljátok gyermeketeket vagy csak a szokásos napi ruháját adjátok rá? Ti miben mentek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nálunk a beiratkozáshoz a gyerek sem kell! Ettől függetlenül én vittem magammal. Felvették az adatait és kész. Kellemesen elbeszélgettünk az igazgatónővel, feltehettem a kérdéseimet... ennyi.

Hétköznapi, utcai ruha volt rajtam, a gyerkőcön szép, tiszta, kényelmes ruha, de nem ünneplős!

2011. márc. 22. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, azt nem is írtad, hogy hány éves a gyerek.. :)) Hogy honnan vettem? :)
2011. márc. 22. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
14.32-es vagyok. 3 éves kortól kötelező felvenni a gyereket, max. délig fogadják csak, alvásra már nem. De a felvételt nem utasíthatják el, csak azért mert babát vár az anyuka! (Bölcsiben igen, oviban nem!)
2011. márc. 22. 14:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

14:34esnek

Az óvoda sajna csak 5 éves kortól kötelező, tehát csak akkortól kell felvenni a gyermeket.

Nálunk sem veszik fel azokat a gyerekeket, akiknek anyuci otthon van a picivel.

2011. márc. 22. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

14.20-as vagyok.

Kanizsaiak vagyunk, március 8-9-én volt a beiratkozás.

Én is terhes vagyok, már túl a félidőn, és arra törekedtem, hogy kényelmes legyen a ruhám. Beszélgettem a vezető óvónővel és a leendő óvónénikkel, a fiamat pedig bekísérték a kiscsoportosokhoz, ahol szépen eljátszott velük, még az udvarra is kiment velük játszani. Így is készültünk, ezért a farmer és pulcsi összeállítás tuti volt.

2011. márc. 22. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:

14.20-as ,14.42-es!Én is zalai vagyok,a szomszéd városból,Zegről! :)14:19-kor irtam ide,utánad!

Nálunk nem gond,ha van kistestvér,fiamat tavaly simán felvették igy is,hogy itthon vagyok még a kishúgával.Sajnálom,hogy vannak helyek,ahol kistesó miatt nem veszik fel a jelentkező gyereket.

2011. márc. 22. 14:47
 17/18 A kérdező kommentje:

jelenleg még nem látszik annyira. :)

amúgy én is úgy tudom, hogy 5 éves kortól kötelező az óvoda, de ez nem az óvoda részéről hanem a szülő részéről vagyis ha addig nem jáért akkortól kötelező már beadni. de az óvoda erre nem hivatkozhat. max. megkérhetnek ha meg tudom oldani....de én nem tudom megoldani, többek közt azért sme, mert nincs semmi segítségem, úh. nekem már z úgy is ok lenne, ha délelőtt ott lenne. amúgy meg azért 3 éves kortól már nem rossz ha van gyerektársaságban az ember. :)

2011. márc. 22. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia Zegi Anyuka!

Én rákérdeztem, hogy mik a fiam felvételi esélyei, és furcsán nézet rám a vezető óvónő, hogy már miért ne vennék fel a gyereket. Mondom, hogy otthon leszek a picivel. Erre annyit mondott, ha mi szeretnénk hogy oviba járjon, akkor írassam be, Ők pedig szívesen felveszik. Ennyi.

Én is sajnálom azokat, ahol ez nem így működik. :(

2011. márc. 22. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!