Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai beiratkozásra kiglancol...

Óvodai beiratkozásra kiglancoljátok gyermeketeket vagy csak a szokásos napi ruháját adjátok rá? Ti miben mentek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
nálunk most lesz aktuális, farmer, ing, kardigán a gyerekre, én meg farmer meg vmi tunika, v csinibb felső, smink, haj. ennyi. mint ahogy bárhová megyünk, én nem fogok rástresszelni :D
2011. márc. 22. 14:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy vicces kérdés.

Milyen ruháitok vannak otthon? Van otthoni meg kimenös és nagyon elegáns (pl esküvöre, vagy családi partira). vagy te ha orvoshoz vagy pl gyerekkörbe viszed akkor az otthoni le répázottat adod rá vagy normált?

2011. márc. 22. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat adok rá, amiben pld. minden nap sétálni megyünk. Sima utcai ruhát. :) És én is olyanban leszek.
2011. márc. 22. 14:19
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kiglancolni? :) Az mit jelent?

Mi tavaly iratkoztunk be,nem öltöztettem ki a gyerekemet se,meg én se öltöztem ki,persze nem az itthoni szabadidőben mentünk.:)Farmergatyó+pulcsi,most már szép idők vannak,lehet ráadni tavaszi dzsekit,sapit,cipőt, meg magadnak is farmer vagy más "kimenős"nadrág+pulcsi vagy esetleg valamilyen felső meg vékony kabát és kész.

2011. márc. 22. 14:19
 5/18 anonim ***** válasza:

Mi már voltunk beiratkozni.

Gyerek: farmer, bakancs, pulcsi.

Én: farmer, bakancs, pulcsi.

2011. márc. 22. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
A legszebb napi öltözékét adtam rá.
2011. márc. 22. 14:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha lemegyünk mindig farmer,pulcsi van rajtunk. Semmi extra, nem veszek fel azért fehér blúzt és kosztümöt, mert beiratkozunk az oviba. De mackónacit sem, mert azt meg csak itthon hordok, utcán nem.
2011. márc. 22. 14:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Hol laktok, hogy már voltatok? Nálunk május első hetében lesz csak az ovis beiratkozás. A bölcsis meg április első hetében.
2011. márc. 22. 14:24
 9/18 A kérdező kommentje:

kiglancolni=kicsinosítani.

a kislányomnak nincsenek legatyásodott ruhái meg csinosak így külön, minden ruha normál állapotban van, értsd nem szakadt, kopott, foltos, kiszöszösödött stb. viszont praktikus ruhadarabok, úgymint kantáros nadrág, szabadidőszett, hosszú ujjú póló, kardigán, pulcsi, cipő olyan amiben a játszóra is szoktunk menni. én magam sportosan szoktam öltözködni, farmer, bakancs vagy tornacipő, vmi toppal, pulcsival vagy kardigánnal. amúgy terhes is vagyok, lassan a felénél, tehát ha magamat ki akarnám öltöztetni, az durva lenne, nincs olyan ruhám per pillanat ami csinos és rám is jön.

amúgy április 13-14-én lesznek abban az oviban a beiratkozási napok, ahova menni szeretnénk.

de akkor ezek szerint nem kell kiöltözni.

2011. márc. 22. 14:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Hú, ha terhes vagy, és már látszik is rajtad, akkor (ha nagy az ovitokban a túljelentkezés) akkor nem bizti, h felveszik a 3 éves kicsidet :( (Tapasztalat... anyuka úgyis otthon marad a picivel). :(
2011. márc. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!