Óvodai beiratkozásra kiglancoljátok gyermeketeket vagy csak a szokásos napi ruháját adjátok rá? Ti miben mentek?
Ez egy vicces kérdés.
Milyen ruháitok vannak otthon? Van otthoni meg kimenös és nagyon elegáns (pl esküvöre, vagy családi partira). vagy te ha orvoshoz vagy pl gyerekkörbe viszed akkor az otthoni le répázottat adod rá vagy normált?
Kiglancolni? :) Az mit jelent?
Mi tavaly iratkoztunk be,nem öltöztettem ki a gyerekemet se,meg én se öltöztem ki,persze nem az itthoni szabadidőben mentünk.:)Farmergatyó+pulcsi,most már szép idők vannak,lehet ráadni tavaszi dzsekit,sapit,cipőt, meg magadnak is farmer vagy más "kimenős"nadrág+pulcsi vagy esetleg valamilyen felső meg vékony kabát és kész.
Mi már voltunk beiratkozni.
Gyerek: farmer, bakancs, pulcsi.
Én: farmer, bakancs, pulcsi.
kiglancolni=kicsinosítani.
a kislányomnak nincsenek legatyásodott ruhái meg csinosak így külön, minden ruha normál állapotban van, értsd nem szakadt, kopott, foltos, kiszöszösödött stb. viszont praktikus ruhadarabok, úgymint kantáros nadrág, szabadidőszett, hosszú ujjú póló, kardigán, pulcsi, cipő olyan amiben a játszóra is szoktunk menni. én magam sportosan szoktam öltözködni, farmer, bakancs vagy tornacipő, vmi toppal, pulcsival vagy kardigánnal. amúgy terhes is vagyok, lassan a felénél, tehát ha magamat ki akarnám öltöztetni, az durva lenne, nincs olyan ruhám per pillanat ami csinos és rám is jön.
amúgy április 13-14-én lesznek abban az oviban a beiratkozási napok, ahova menni szeretnénk.
de akkor ezek szerint nem kell kiöltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!