Kispesten az Eszterlánc bölcsődéről szeretnék tapasztalatokat kérni. (? )
Szia!
Én nem hallottam rosszat egyik kispesti bölcsődéről sem, szerintem nagy különbség nincs közöttük:-)
De hogyhogy már tudod, hogy ide vették fel a kisfiadat? Nekünk a felvételnél azt mondták, hogy csak áprilisban fog kiderülni. (szintén Kispest)
Pont egy hete hívott fel a bölcsivezető, hogy osztják szét a gyerekeket, és már tuti, hogy nem kerül be a megjelöltek közül egyikbe sem és így ajánlotta fel a 3. helyet.
Bár nem értem mi alapján szortíroznak, mert nekünk ez messzebb van, mint amit kinéztünk. És nem mellesleg már 11hónaposan a legelső jelentkezési napon beadtuk a jelentkezést. Ezek után már abban sem bízom, hogy az Arany oviba beveszik (pont szemben lakunk az ovival)
Na mindegy, a fő, hogy bevették. Annyit mondtak még, hogy akkor ezt beírja a határozatba, hogy elfogadtuk a felajánlott helyet és küldi áprilisban a határozatot róla.
Hát ez furi... Nekem még decemberben is azt mondták, hogy a Hubai utcai bölcsi kivételével mindenhová van szabad hely a jövő tanévre.
De szerintem az tök jó, hogy felvették:-) És azért az Arany J. utca és a Csokonai u. nincs olyan nagyon messze egymástól, más örülne, ha csak ilyen távolságra járhatna vagy egyáltalán hogy bárhová felvegyék a gyerekét;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!