Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisebb 1-1,20-as trambulinok...

A kisebb 1-1,20-as trambulinokhoz nem szoktak biztonsági hálót használni?

Figyelt kérdés
Két évesemnek szeretnék bentre, de megnyugtatóbb lenne, ha hálóval lehetne venni. Persze nem hagyom egyedül ugrálni, de az ördög nem alszik.
2011. márc. 21. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem még veszélyesebb lenne. Ha nekiugrik a gyerek a hálónak, feldőlhet az egész.

Nálunk is van ilyen kis trambulin (háló nélkül), sose esett le a gyerek. Szerintem nem lenne rosszabb, mint futásból elesni. Ne legyen a közelben éles sarok, üvegajtó, és az sem baj ha nem kőpadlón, hanem mondjuk szőnyegen áll a szerkezet.

2011. márc. 21. 14:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ, nem is gondoltam arra, hogy felbillenhet, de így épp ésszel átgondolva, ez tök egyértelmű. Köszi mégegyszer
2011. márc. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!