20 hónapos kisfiam feje koszmós lett, ez normális ebben a korban?
Pár hónapos korában átestünk a koszmón, tiszta kínszenvedés volt mire lejött, a babe sampon nem használt, olajozással jött le. Erre ma veszem észre hogy a feje teteje vastagon koszmós :((( És nagy a haja, nem engedi levágni :( Így még olajozni is nehéz lesz. Az a terv, hogy este apa hajvágó gépével lenyírjuk a haját, de már görcsben van a gyomrom, annyira üvölteni fog.
Van itt valaki akinek ennyi idős babájának koszmós lett a feje? Ebben a korban normális dolog ez még?
Barátnőm kislányának is visszajött a koszmó 1 évesen is (tavaly télen) és most is (2éves). Szerintük a sok sapkahordástól.
Próbáld levágni a haját és utána olajozni. Hát ordítani lehet hogy fog, de ha szerencséd van, akkor csak egyszer kell levágni a haját.
Előtte vágjátok le néhány plüssállatnak is a haját (persze kamuból), és ha ők nem sírnak, hátha nem sír majd a fiad sem.
Köszi szépen a válaszokat, akkor úgy látom nem olyan különös dolog ez, hogy 20 hónaposan megint koszmós lett
Túl vagyunk a nyíráson, szegényem nagyon sírt, nekem még a lábam is remegett olyan rosszul voltam, de csináltam olyan gyorsan amennyire csak tudtam, és nagyon aranyos lett, most olyan frizurája van, mint apának :) meg megmostuk a babeval is, (hátha most használ) holnap kezdem az olajozást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!