Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos kisfiam feje...

20 hónapos kisfiam feje koszmós lett, ez normális ebben a korban?

Figyelt kérdés

Pár hónapos korában átestünk a koszmón, tiszta kínszenvedés volt mire lejött, a babe sampon nem használt, olajozással jött le. Erre ma veszem észre hogy a feje teteje vastagon koszmós :((( És nagy a haja, nem engedi levágni :( Így még olajozni is nehéz lesz. Az a terv, hogy este apa hajvágó gépével lenyírjuk a haját, de már görcsben van a gyomrom, annyira üvölteni fog.

Van itt valaki akinek ennyi idős babájának koszmós lett a feje? Ebben a korban normális dolog ez még?

2011. márc. 21. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem még 7-8 éves korában is visszajött a lányomnak. Tehát simán lehet koszmó.
2011. márc. 21. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Barátnőm kislányának is visszajött a koszmó 1 évesen is (tavaly télen) és most is (2éves). Szerintük a sok sapkahordástól.

Próbáld levágni a haját és utána olajozni. Hát ordítani lehet hogy fog, de ha szerencséd van, akkor csak egyszer kell levágni a haját.

Előtte vágjátok le néhány plüssállatnak is a haját (persze kamuból), és ha ők nem sírnak, hátha nem sír majd a fiad sem.

2011. márc. 21. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Orditani fog, de nem baj, told le neki. Csak igy szabadulhatsz meg a koszmótól. Fiam ugy visit a fodrásznàl, hogy a fodrász is vele sír:(
2011. márc. 21. 14:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, akkor úgy látom nem olyan különös dolog ez, hogy 20 hónaposan megint koszmós lett

Túl vagyunk a nyíráson, szegényem nagyon sírt, nekem még a lábam is remegett olyan rosszul voltam, de csináltam olyan gyorsan amennyire csak tudtam, és nagyon aranyos lett, most olyan frizurája van, mint apának :) meg megmostuk a babeval is, (hátha most használ) holnap kezdem az olajozást

2011. márc. 21. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2éves kislányomnak szintén mostanában vettem észre,hogy koszmós a feje.Érdekes modón sokkal könnyebben és hamarább lejött,mint a csecsemőkori.2szer olajoztam,mostam,majd fésültem.Semmi sem látszik.
2011. márc. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!