Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Főzött már valaki a gyereknek...

Főzött már valaki a gyereknek vöröshagyma teát, ha igen volt hatása, hogy kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen csináltam amikor kicsi volt.Hatott is.Max 2-3 napig volt náthás.

2-3fej hagymának a héját leforráztam, és hagytam benne állni fél órát a hagyma héjat.

2011. márc. 21. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáltam,nagyon car lett.Hiába izesítettem,de végül kiderült,hogy azért mert csakis a legkülső barna héjját szabad belerakni,én meg a halványabból is raktam és tuti keserű lett.Bár azóta se próbáltam,el is felejtkeztem róla.
2011. márc. 21. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy karamellizálok egy kis cukrot, azt felöntöm vízzel és belerakok egy egész fej jól megmosott hagymát héjával együtt (a "szőrös" végét levágva és a legkülső, száraz héját leszedve).

Kb. 10-15 percig főzöm, majd kiszedem a hagymát és belerakok egy teafilter, mi ízesített roiboos teát szoktunk inni, pl. narancsost.

Mézzel és citrommal ízesítem, és így egyáltalán nem érezni a hagyma ízét, kisfiam simán meg szokta inni.

2011. márc. 21. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és persze tök hatásos a köhögésre, úgyhogy én nagyon ajánlom!
2011. márc. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!