5évesnél hasfájás. Mitöl lehet?
Figyelt kérdés
5éves lánykám nap mint nap mondja hogy fáj a hasa föleg evés után.Dr nénink megvizsgálta és azt mondta hogy nem talált semmit(csap tapintással vizsgálta).Mitöl fájhat a hasija?És milyen vizsgálatot harcoljak ki a Dr nötöl?Köszi nagyon mindenkinek:)2011. márc. 21. 10:23
1/5 anonim válasza:
Hát ezt így nem lehet megmondani, de ételallergia vizsgálatra mindenképpen vidd el.
Nálunk pont 5 évesen derült ki hogy tejallergiás a fiam, fájt a hasa meg fulladásos tünetei voltak.
Szerintem egy próbát megér és megnyugszol te is.
2/5 anonim válasza:
Először én csak ormaflorral próbálkoznék,ha az nem segít akkor én is mennék allergia vizsgálatra.Bár most ez van a levegőben,én felnőttként egy hétig kinlódtam vele,hányinger,hasfájás,de semmi láz.A normaflore,sőt a végén probinult vettem,ez kicsit ütősebb,ezek segítettek.Remélem csak ez a baj nállatok is,jobbulást.
4/5 anonim válasza:
4 éves kisfiam is sokszor panaszkodik hasfájásra, bár ő nem csak evés után.
A dokink nála sem talált semmit, így adott egy beutalót hasi ultrahangra.
A védőnő amúgy azt mondta, hogy a gyerekek még nehezen tudják behatárolni, hogy pontosan hol is fáj valamijük, meg a fájdalmat sem pontosan érzékelik még.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.Veszek Normaflort és ha nem segit viszem vizsgálatra.Köszi mégegyszer:)
2011. márc. 22. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!