Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szalmonella utáni hasfájás?

Szalmonella utáni hasfájás?

Figyelt kérdés
4 éves kisfiam átesett egy szalmonella fertőzésen,ami 3 hétig tartott.A harmadik héten kapott antibiotikumot az elviselhetetlen hasfájás miatt.Ez átmenetileg segített,de ahogy véget ért a kúra,újra elkezdett fájni.Van valakinek valami ötlete,hogy tudnék segíteni?
2010. okt. 12. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Normaflor kúra?

Az én kisfiam is átesett szalmonella fertőzésen 3 évesen. Pár napig kapott a kórházban antibiotikumot, ami megszüntette a görcsöket. Utána viszont sokkal érzékenyebb lett a kis hasa a puffasztó ételekre. Nem lehet, hogy ezért fáj a kisfiad hasa is?

2010. okt. 12. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
én 10 évesen kaptam szalmonellát, és bizonyos ételeket csak 2-3 éve eszek. most 27 vagyok. szóval valahogy undorodtam tőlük. és főleg azokat amik egyébként is megterhelőek a szervezetnek. szerintem még jóideig diétáztatsd és ő fogja érezni hogy mi kell neki. én emlékszem hogy sokáig nem ettem rendesen, gyakorlatilag egész nap nassoltam- nem tudtam egyszerre sokat enni
2010. okt. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!