Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Golyófaló vagy kockafaló...

Golyófaló vagy kockafaló zsiráfot érdemes még vennem 2 évesemnek?

Figyelt kérdés

úgy értem meddig érdekelné,ez az a játék amivel egy kisgyereknél mindig nagyon szívesen játszik(mostanában is)

tudom van az Auchanba is meg van FP is

2011. márc. 20. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Kockafaló zsiráfot ne. Semmit nem ér.

Tetején bedobod, alul kiesik. Közben csilingel vagy kattog már nem emlékszem. De NEM zenél.

A lányom kb 10 perc után megunta...és kb 2 alkalommal játszott vele.

Inkább kockafaló elefánt. Azt még húzni is tudja maga után és közben ugrálnak rajta a kockák...

2011. márc. 20. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
az elefántot z én kislányom is nagyon szereti, februárban volt 2 éves. zsiráfot nem ismerm, de a golyópályával mg nagyon sokat játszik,
2011. márc. 20. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak 1 évesen volt elefántja.Már régen nem használta,így eladtam.Szerintem már nem neki való.
2011. márc. 20. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja,elfelejtettem írni,hogy most 2 éves a fiam.
2011. márc. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!