Golyófaló vagy kockafaló zsiráfot érdemes még vennem 2 évesemnek?
Figyelt kérdés
úgy értem meddig érdekelné,ez az a játék amivel egy kisgyereknél mindig nagyon szívesen játszik(mostanában is)
tudom van az Auchanba is meg van FP is
2011. márc. 20. 15:23
1/4 anonim válasza:
Kockafaló zsiráfot ne. Semmit nem ér.
Tetején bedobod, alul kiesik. Közben csilingel vagy kattog már nem emlékszem. De NEM zenél.
A lányom kb 10 perc után megunta...és kb 2 alkalommal játszott vele.
Inkább kockafaló elefánt. Azt még húzni is tudja maga után és közben ugrálnak rajta a kockák...
2/4 anonim válasza:
az elefántot z én kislányom is nagyon szereti, februárban volt 2 éves. zsiráfot nem ismerm, de a golyópályával mg nagyon sokat játszik,
3/4 anonim válasza:
A kisfiamnak 1 évesen volt elefántja.Már régen nem használta,így eladtam.Szerintem már nem neki való.
4/4 anonim válasza:
Ja,elfelejtettem írni,hogy most 2 éves a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!