Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kap vagy kapott kétévesete...

Mit kap vagy kapott kétévesetek szülinapjára, húsvétra és ha közelben van a névnapja?

Figyelt kérdés

rokonoktól és tőletek

nálunk mindhárom alkalom szinte egy hónap különbséggel van

2011. márc. 20. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
húsvétra paprsárkányt szeretnék neki, szülinapjára pedig kutyát kért, hááát nem rajongok az ötletért... nagyszülőktől cipőt kap a szülinapjára szerintem, húsvétra vmi játékot, markolót gondolom, mert abból sosem elég :D meg traktor, meg minden betonkeverő...
2011. márc. 20. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam húsvétra egy nagy döpert kap tölünk anyukáméktól egy nagy tűzoltó autót ami víz spriccelös.A többiektöl még nem tudom,a szülinapra meg fogalmam sincs.Annyira nem tudom annyi mindene van.
2011. márc. 20. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
szülinapra mágneses építőt,robotot,könyveket,farmot.névnapra könyvet,tűzöltóautót,húsvétra gyümölcsöket,csokit kap játékot nem.
2011. márc. 20. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
szülinapjára konyhát kapott, meg ponyt, névnapja az nem most volt, de husvétra még nem tudom hogy mit vezsek. minden hoinapban kap játékot maiket be aarok szerezni wader épitőből kiegészitő készletet, valami lego féle építőt csak olsobbat(unico) mágneses képkirakó, mesekönyvek, meg qvadot akarok még neki venni, ezen kivúl rucikat mert most fogja minden szinte kinőni. dömper jó ötlet.
2011. márc. 20. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!