Óvodás Anyukák! Szerintetek örülnének neki?
Ajándékba vennénk 2 ovis korú gyereknek, akik nagyon szeretnének egy játszóházat, de azok elég drágák szoktak lenni.
Viszont ez tetszik, mert saját maguk kifesthetik, díszíthetik, ahogy akarják és a célnak is megfelel. :)
Szerintetek jó lenne nekik?
vagy ez
Azért jó lenne élőben is látni, mennyire is tartós, kemény ez a ház. Ahhoz, hogy néhány hét alatt tönkremenjen, elég drága...
Akkor inkább szereznék egy nagy kartondobozt, azt borítanám be faszínű csomagolópapírral és alakítanék ki belőle a gyerekek igényei szerint házikót... Azon még cserélni is lehetne a papírt, ha megunták a díszítést... (és szinte nem kerül pénzbe...), ha meg megunták vagy tönkremegy, csinálhatunk másikat.
Szerintem is tök jók! És tök szépre ki lehetne őket festeni, dekorálni, a gyerekek nevét ráírni - ilyet nem lehet egy bolti kész házzal csinálni.
Meg talán elég tartós is, ahogy elnézem a képet - egy óvodás gyerek már érti, hogy ne nyúzza szét, hanem rendesen használja.
Én el is gondolkoztam rajta, hogy vegyek...:)
Ekkora dobozt úgyse nagyon tudnék hol szerezni.
Én is elég strammnak néztem a képen. Ajándékba meg nem adnék szerzett dobozból összetákolt dolgot. Meg amennyi kézügyességem van, nem is tudnék normálisat készíteni saját kezűleg - legalábbis ilyen szépet biztos nem.
Nekem még nincs ennyi idős gyerekem, ezért lennék még véleményekre kíváncsi, hogy mennyire jó ötlet?
Ezek nagyon jól néznek ki, de szerintem elég drágák, ahhoz képest, hogy kartonból vannak.
Mi az Auchan-ban vettünk összehajtható házikót 3000 Ft-ért, volt hozzá 100 db labda is. [link]
Nagyon élvezik a gyerekek ezt is, bár nekik szinte mindegy, azt is imádják, ha az étkezőasztalra terítek egy nagy, vastag plédet :)
Nekem is az első teszik. És tök jó ötlet, hogy fessék ki ők.(
Lányaim imádnák:-))
Én is akarnék venni, de 32,000,- ft-nál kezdődik a műanyag legegyszerűbb ház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!