GYerek "balesetek"? Lsd. Lenn
van egy 8 és egy 2,5 éves kisfiam. Ha játék van, akarva akaratlanul történnek balesetek. Általában a kisebbik esik nagyokat, tele van kék zöld foltokkal. de attól rettegek mindig amikor a feje kopog. De ha mindig ott lennék hogy vigyázzak rájuk, akkor nem "edződnek", meg nem akarom hogy anyámasszony katonája legyen belőlük.
Most az előbb is játszottak a kicsi elcsúszott neki a tesó csontos könyökének. Látszik a homlokán a helye, én ilyenkor attól rettegek, nehogy agyrázkódása legyen. Tudom, hogy mik az agyrázkódás tünetei, de parázok egyfolytában. Lehet ennyitől egyáltalán agyrázkódása?
nyugtassatok meg légyszi!!
köszi
Teljesen szokványos, hogy aggódsz, én is mindig a fejsérüléstől tartok leginkább. Nálam 3 és 8 évesek, már bírkóznak is időnként.
Ha nagyon nagyot esik és beüti a fejét a következő dolgokra figyelj oda:
-aluszékonyság, bágyadság
-morogva, horkolva alszik
-pupilladifferencia
-sugárhányás
-tudatzavar
az enyémnek kétszer szakadt fel a szemöldöke ugyanott.
kórházban húzótapaszt tettek rá, varrni nem kellett, szerencsére.
aztán megszámolhatatlan sok pukli és folt, mióta jár eszméletlen eleven, a kanapé támláján egyensúlyozik, motorral bemegy szűk helyekre, mindenhova mászik.
fiú ...
egy csont beforr, pukli elmúlik, fogra vigyázunk, mert az nehezen pótolható ...ennyi
nem rohanok oda hozzá jajongva, megbeszéljük , hogy katonadolog, megölelgetem, megbeszéljük, hogy vigyázzon jobban és megy is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!