Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől fájhat időnként a lába?

Mitől fájhat időnként a lába?

Figyelt kérdés
A 3 éves fiamnak kb 2 hónaponként fáj a lába és sánta lesz 1-2 hétig. Többször is voltunk már orvosnál de azt mondták h nincs semmi baja. Akkor miért?
2011. márc. 18. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet az a baja, mint az unokatesóm kisfiának. Sokáig keresték, miért van, de aztán találtak 1, azaz egy darab orvost, aki tudja őt kezelni. Ha érdekel megkérdem neked. Amúgy ezt leszámítva egészséges, vagy beteges?
2011. márc. 18. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is szokott néha fájni a lába, az ortopédián írtak fel neki gyógyszandált.
2011. márc. 18. 13:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Vele nem csináltak semmit. Amúgy teljesen egészséges. Amikor elkezdett fájni neki azt hittem h csak rosszul lépett vagy megütötte vagy valami
2011. márc. 18. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Biztos a lába fáj?

Nekem a doki sürgősségivel küldte ortopédiára a lányomat, mert csípőizület gyulladást sejtett. 22 hónapos.

Jól sejtette.

Szandált írtak, meg a gyulladást kellett megszüntetni.

Nézesd meg!

2011. márc. 18. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Nekünk is hasonló tüneteket produkált a gyermekünk,konkrétan egyszer egy hosszabb kirándulás után sántítva ébredt. Mi azonnal elvittük a dokinkhoz,onnan irány az ortopédia,azonnal csípőröntgen,többféle,a diagnőzis Perthes-kór,azaz elhalt a combcsontja. Már egy éve járógépet visel,reméljük,három-négy éven belül meggyógyul. Kisfiadnak készítettek röntgenfelvételt? Szóval,mi így jártunk. nagyon remélem,hogy Kisfiatoknak semmi komoly problémája nincs.
2011. márc. 18. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Páromnak fájt sűrűn a lába kicsinek, Anyósomék orvostól-orvosig rohangáltak vele mire kiderült, hogy Schajermann-kórós (lehet rosszul írtam le).Gondoltak az orvosok még a mandulára is amit gyorsan ki is kaptak, aztán találtak szintén EGYETLEN EGY dokit aki rájött, hogy mi a probléma!! Aztán mikor terhes lettem minden dokinak mondtam, hogy mi a helyzet azt mondták nem feltétlenül lesz a kicsi is beteg. Most 11 hónapos és semmi jele a lábfájásnak szerencsére. Kopp-kopp-kopp.
2011. márc. 18. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Az unokatestvéreméknél is először a mandulát gyanították és ki is vették a kicsinek, de aztán őneki sem az volt a baj. Lehet neki is ez a fura nevű baja van, de a nevére már nem emlékszem.

2011. márc. 18. 17:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Már volt egy csomó helyen és sehol nem mondtak semmit. De mindig azt mondja amúgy h a lába fáj. A bokája és a térde között hátul a bal lába ahol az izom van.
2011. márc. 18. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
növekszik a lába .orvosom mondta mi bp-en voltunk a klinikán 3 éves lányommal.calciumot mondta adjak neki
2011. márc. 30. 19:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Magnézium, kálcium! Próbáljátok ki! amikor kicsi voltam, nekem is rengeteget fájt a lábam. A doki szerint a gyors fejlődéstől, növekedéstől volt.
2011. márc. 31. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!