Mitől fájhat időnként a lába?
Figyelt kérdés
A 3 éves fiamnak kb 2 hónaponként fáj a lába és sánta lesz 1-2 hétig. Többször is voltunk már orvosnál de azt mondták h nincs semmi baja. Akkor miért?2011. márc. 18. 12:49
1/10 anonim válasza:
Lehet az a baja, mint az unokatesóm kisfiának. Sokáig keresték, miért van, de aztán találtak 1, azaz egy darab orvost, aki tudja őt kezelni. Ha érdekel megkérdem neked. Amúgy ezt leszámítva egészséges, vagy beteges?
2/10 anonim válasza:
Az én kislányomnak is szokott néha fájni a lába, az ortopédián írtak fel neki gyógyszandált.
3/10 A kérdező kommentje:
Vele nem csináltak semmit. Amúgy teljesen egészséges. Amikor elkezdett fájni neki azt hittem h csak rosszul lépett vagy megütötte vagy valami
2011. márc. 18. 13:12
4/10 anonim válasza:
Biztos a lába fáj?
Nekem a doki sürgősségivel küldte ortopédiára a lányomat, mert csípőizület gyulladást sejtett. 22 hónapos.
Jól sejtette.
Szandált írtak, meg a gyulladást kellett megszüntetni.
Nézesd meg!
5/10 anonim válasza:
Helló! Nekünk is hasonló tüneteket produkált a gyermekünk,konkrétan egyszer egy hosszabb kirándulás után sántítva ébredt. Mi azonnal elvittük a dokinkhoz,onnan irány az ortopédia,azonnal csípőröntgen,többféle,a diagnőzis Perthes-kór,azaz elhalt a combcsontja. Már egy éve járógépet visel,reméljük,három-négy éven belül meggyógyul. Kisfiadnak készítettek röntgenfelvételt? Szóval,mi így jártunk. nagyon remélem,hogy Kisfiatoknak semmi komoly problémája nincs.
6/10 anonim válasza:
Páromnak fájt sűrűn a lába kicsinek, Anyósomék orvostól-orvosig rohangáltak vele mire kiderült, hogy Schajermann-kórós (lehet rosszul írtam le).Gondoltak az orvosok még a mandulára is amit gyorsan ki is kaptak, aztán találtak szintén EGYETLEN EGY dokit aki rájött, hogy mi a probléma!! Aztán mikor terhes lettem minden dokinak mondtam, hogy mi a helyzet azt mondták nem feltétlenül lesz a kicsi is beteg. Most 11 hónapos és semmi jele a lábfájásnak szerencsére. Kopp-kopp-kopp.
7/10 anonim válasza:
Első vagyok:
Az unokatestvéreméknél is először a mandulát gyanították és ki is vették a kicsinek, de aztán őneki sem az volt a baj. Lehet neki is ez a fura nevű baja van, de a nevére már nem emlékszem.
8/10 A kérdező kommentje:
Már volt egy csomó helyen és sehol nem mondtak semmit. De mindig azt mondja amúgy h a lába fáj. A bokája és a térde között hátul a bal lába ahol az izom van.
2011. márc. 18. 21:33
9/10 anonim válasza:
növekszik a lába .orvosom mondta mi bp-en voltunk a klinikán 3 éves lányommal.calciumot mondta adjak neki
10/10 anonim válasza:
Magnézium, kálcium! Próbáljátok ki! amikor kicsi voltam, nekem is rengeteget fájt a lábam. A doki szerint a gyors fejlődéstől, növekedéstől volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!