Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lusta rágni a lányom, mit...

Lusta rágni a lányom, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Olyan szinten lusta rágni 27 hónapos lányom, hogy ami darabos már rendesen menekül előle, ha meglátja. Ha véletlenül mégis eszik belőle, pl a puhábbakból(virsli, banán,főtt krumpli,stb)akkor akkora darabokban nyeli le, hogy gyakran ki is hányja. Az orvos azt mondta, hogy nem baj, tegyem elé, majd belejön, ne pépesítsek. Ez megy pár hónapja, de semmi változás. Ha eszi, akkor nagy darabokban. Most nőnek a rágói, de ez már azelőtt is így volt. Hasonló esetben lévő anyukák, mit tettek?
2011. márc. 17. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Adj neki keményet. kiflicsücsök, répa. amivel dolgoznia kell.27 hónaposan már bagyon régen nem szabadna pépeset ennie. de nem fogja strapálni magát, ha úgyis megcsinálod neki.
2011. márc. 17. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Az én kisfiam nyolc hónapos, most kezdett el darabosat enni, én szoktam neki adni kiflit, azzal játszik, és rágcsálja...így olyan játékosan, de megszeretett tanulni darabosat enni, vagy kap néha nyuszi pufit is, és nagyon szépen rág mindent, pedig csak két foga van :_)
2011. márc. 17. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, bocs, hogy írok, de olyan ritka a sorstárs.... Én is ebben a cipőben járok, igaz, még csak 16 hós a kisfiam. Semmit sem lehet a kezébe adni, hogy szépen eszegesse magától, mert ő is akkorákat harap le mindenből, hogy aztán öklendezik tőle (szó szerint ledugja az ennivalót a torkáig, amennyi belefér a szájába, úgy harap belőle...). Félek, hogy mi lesz később, nem lehet egy pillanatra sem magára hagyni evés közben...Remélem kialakul előbb-utóbb, sok sikert nektek!
2011. márc. 17. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!