Engeditek, hogy a gyereketek nézze a 'tanító' jellegű meséket? (Dóra, a felfedező, Go, Diego, Go)
Én nem egy anyuka vagyok, hanem egy 14 éves lány. És én is szoktam hétvégén reggel nézni a meséket. Amikor először láttam a kérdésben említett meséket, azt gondoltam: az agyam eldobom, mi a fene ez?Az nem lehet, hogy ez bármit is tanít
Utána néztem és találtam is egy cikket, hogy ezek a mesék nem fejlesztik a gyerekeket egyáltalán.Nem tesznek jót a gyereknek.
Persze ez csak egy kutatás.
Nektek mi a véleményetek?
Amiket írtál viszont nem kicsiknek valók :) Egyszer nézte meg a kicsim a Jimmy Neutront az apjával és sírva bújt a párnák mögé...szóval marad a Dora a nem tökéletes kiejtéssel.
Bár aki szerint nem tökéletes az biztosan anyanyelvi szinten beszéli :P és ő tökéletes.
A lányom nyáron lesz 2 csak akkor nézte a Dórát amikor tanultam. De egyáltalán nem kötötte le (amit nem is bánok).
Süsü, Vuk, a magyar népmesék, a régi disney meséket, meg pár újabbat is néz. És ne kövezzetek meg de pár animet is néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!