Van most valami vírus a levegőben?
Jó ekkora gyerek mellett ritkán lehet időd tévét nézni. Van igen, Calici, ROTA és az összes többi hányós hasmenéses, influenza és az összes többi légúti megbetegedést okozó. Van még egyébként meningococcus, pneumococcus is.
Bezártak már óvódát is, több gyereket kezelnek vírusos agyhártyagyulladással.
Úgyhogy az összes létező vírus, ami él és mozog a levegőben van most. Köszönhetően az enyhe télnek. Kemény évünk van/volt vírusfertőzések terén.
Magyarország, Fejér megye. Szerintem egyetlen egyszer volt havazás, egyetlen egyszer volt csúszós út, hogy óvatosan kellett vezetnem, és volt nem egyszer, amikor szinte tavaszi időjárás volt.
A tavalyi télhez képest mindenképp enyhe volt, mert tavaly rengeteg hó volt, szinte egész télen úgy csúszkáltam be a kocsival a városba.
És szélre sem emlékszem idénről. És amióta élek, még nem volt olyan, hogy szmogriadót kelljen elrendelni szinte az összes nagyvárosban, mert annyira megállt a levegő.
Nagyon enyhe tél volt, hiszen már egy hete csípnek a szúnyogok is. Már egy hónapja kibújtak a hóvirágok.
De ha nekem nem hiszel, nézd meg a diagramokat:
Tisztán látszik, hogy kjelentős eltérés volt a tavalyhoz képest.
Ahol te élsz, ott kemény tél volt? Jó nektek, mert legalább a vírusokat megúsztátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!