Van valami vírus a levegőben? Babám is, én is lázasak vagyunk. Nekem iszonyatosan fáj a fejem és a szemeim valamint a végtagjaim.
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 11:20
1/5 anonim válasza:
Ez az influenza tünete mind.Irány orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/5 anonim válasza:
H1N1,influenza.Ezek a tüneteik.
4/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne dokihoz fordulni, mert a végtagjaid is fájnak előfordulhat, hogy influenza! Most már jön a szezonja! (persze nem erre a hiperkülönleges igenveszélyesnekmondottra gondolok), csak a normálra, de mindenképp érdemes kezelni! Egyébként igen ilyenkor sokkal több abci és vírus van a levegőben!
Mielőbbi gyógyulást
5/5 anonim válasza:
Influenza tunetek, de ne gondolj azonnal a H1N1-re. Mehetsz dokihoz, de a legtobbet az agyban tartozkodas, rengeteg C vitamin es az izzadas segit. Es sok-sok folyadek!! Jobbulast nektek! A lazat 38.5 felett kezdjetek csillapitani, elobb ne, hadd dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!