Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Thomas vagy wader vasútpálya...

Thomas vagy wader vasútpálya a jobb?

Figyelt kérdés
A kislányom 3 éves és nagyon szereti a vonatokat, de nem tudom eldönteni melyik szettet vegyem neki.
2011. márc. 13. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ikea vagy tesco. A wader műanyag törik (ha más nem, de a mozdonyok, kicsik csatlakozója igen), a Thomas pedig sok pénzért pici pálya. Ha majd egyszer bővíteni akartok (pályaudvar, felnyitható híd stb.), az összes faszett összeilleszthető, maximum egy kicsit csiszolni kell az összeillesztő bogyókon.

Bár őszintén szólva én egy három évesnek már nagyobb vonatot vennék, amibe bele lehet ültetni babákat stb. Még ha nincs is hozzá pálya, csak maga a szerelvény meg esetleg egy vasútállomás, néhány figura.

2011. márc. 14. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

Bár én nem a favasútra gonoltam a thomas-nál. A take along-ra.

[link]

2011. márc. 14. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, illetve a wadernél tuti jobb minőségű. Csak én drágának találom, mert igazán játszani vele - szerintem - akkor lehet, ha van hozzá egy két épület, víztorony, híd stb. Az én kétévesem imádja a vonatokat tologatni a fapályáján, s a kiegészítők - azon túl, hogy mindig beleépíti őket - nem nagyon kötik le. Viszont egy hároméves már szerepjátszik, ahhoz meg nem elég a pálya. Lehet, hogy jó ötletet adtál jövő karácsonyra? :-)
2011. márc. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!