Mennyire öltöztetitek tavasziasan 2 éves gyerkőceiteket?
Figyelt kérdés
Én már eltettem a nagykabiját. A bélelt tavaszi kabátjába jár, plusz még egy bélelt kis mellény. Na meg a pulcsi, az is még kicsit vastagabb, főleg ha korábban megyünk valahova. Reggel meg még a vastagabb bélelt naci, de délután már a sima nadrág.2011. márc. 13. 06:33
1/5 anonim válasza:
Tegnap délelőtt én még egy vékonyan bélelt nadrágot (egy réteg vászon+egy réteg pamut), harisnyát, felülre atlétát, pólót, hosszúujjú pólót és a télkabátját adtam. Motorozni voltunk, de nem volt megizzadva, mikor hazaérve levetkőzött.
2/5 anonim válasza:
hát délután már nagyon meleg volt.igy egy vastagabb bélelt nadrágot kapott,és bady+vastagabb pulcsi és egy kabát ami vastag de nem téli kabát.vékonyabb pamut sapit kapott,és nem csizmát.mikor levetkőztettem semmije nem volt hűvös,de meleg sem.Tegnapelőtt ugyanúgy öltöztettem mint télen,és nagyon melege volt,izzadt a lába,a feje és a teste is vizes volt.de mindenki ismeri a gyerekét hogy fázósabb vagy szereti ha melege van e szerint is kell öltöztetni,meg ha fúj a szél már megint más a ruha.
3/5 anonim válasza:
Én adok rá a bélelt nadrág alá harisnyanadrágot, de csak azért, mert ha kinn játszik a kertben, vagy a játszótéren, le is ül, homokozik, stb. és már nem hord pelust. Amúgy pulcsi, vékonyabb kabát, kis mellény, vékonyabb, de a fülét védő sapka van rajta, ha kimegyünk.
Ha nem játszani megyünk, csak pl. látogatóba valahová és autózunk, tehát csak perceket van kinn, akkor csak egy vékony dzsekit és sapit adok rá, már tuti nem fázik meg.
4/5 anonim válasza:
Pamuttal bélelt farmer zoknival. Rövid ujjú body, vékony pamut hosszúujjú póló, polár pulcsi, közepes vastag kabát. Vékony sapka, nem fülvédős. Béleletlen félcipő.
5/5 anonim válasza:
A tavaszi kabátjai még vékonyak, így csak kevésbé öltöztetem alá a téli kabátjának.
Harisnyát tegnap még adtam rá, de nem bélelt nadrág alá, csak vékonyabb nadrágot húztunk.
Tavaszi sapkája és cipője még nincs, tegnap nem tudtunk venni egyiket sem. Majd jövő héten talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!