A gyerkőc hány éves koráig pakoltatok váltó ruhát?
Közel 5 éves fiam, egyszer történt meg nem pakoltam váltóruhát, kimentünk a játszótérre, kicsit távolabb a házunktól, egyetlen pocsolya volt és neki sikerült belebucskáznia, ahogy elment mellette a biciklivel, úgyhogy mehettünk haza átöltözni, rögtön pakoltam a kicsinek váltóruhát és mire visszaértünk, neki is sikerült valamit csinálni, úgyhogy öltözhetett ő is át.
Én is unom, de inkább pakolok, mint még egyszer így járjak. Még szerencse, hogy kocsival járunk mindenfelé, így nem kell cipelni.
Szerintem még pár évig biztos kell.
4 éves és 16 hós fiaim vannak, én mindig pakolok nekik váltóruhát és a kicsinek pelust, mert amilyen szerencsétlen vagyok, tutira akkor történne valami, ha nem lenne nálunk cserecucc :)
Egy kisebb, normális papírszatyorba (Calzedonia-s) belefér mindkettőjük cucca.
Ha pl. nagy bevásárolni megyünk, akkor bedobom a bevásárlókocsiba, ha valahová beugrunk, akkor kint hagyom a kocsiban, ha meg babakocsival vagyunk, akkor alulra befér.
A táskámba már nem pakolok, mert azt már tényleg meguntam, de ez a szatyros megoldás eddig még bevált :)
Ja, a múltkor a Hajógyári szigeten voltunk, ahol egy 2,
5 év körüli kisfiú full összepisilte az egyik csúszdát és az anyja ott őrjöngött, hogy most mehetnek haza, mert nincs náluk váltóruha, pedig milyen messze laknak.
Akkor mondta a párom, hogy most már megérti, hogy miért jön velünk mindig mindenhová a Calzedonia-s szatyor :))))
Ja, és anyósom is megdicsért a múltkor, bár nem nyíltan, de ez is valami :) Azt mondta, hogy nem érti a másik fiának a feleségét, hogy az hogy mer 2 gyerekkel cserecucc nélkül elindulni, mert a kicsi szinte mindig összepisili magát valahogy és úgy kell ruhát és pelust kunyerálniuk valahonnan... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!