Ha december 2-án lesz 3 éves a lányom, akkor most oviba, vagy bölcsibe kell iratnom?
Szia!
Nekünk a bölcsi vezető mondta,hogy az új oktatási törvényben az van,hogy csak az mehet oviba,aki tárgyév augusztus 31-ig betölti a 3 évet.
Az én kisfiam novemberben lesz 3,én beíratom abba az oviba is,ahova tartozunk,és abba is ahol a tesó végez most.
Max.nem veszik fel csak jövőre,de akkor viszont még marad egy évet a bölcsibe,mert szeptembertől ő már jár oda.
A te esetedben én beíratnám mind a két helyre,ha van hely akkor az oviba felvehetik szeptembertől is,ha beszél és szobatiszta.
Ez úgyis kiderül május-júniusban,ha nem kell a bölcsiben a hely,akkor vissza lehet mondani.
Köszönöm a válaszaitokat! :) És ehhez a cikkhez mit szóltok?
Nekem amúgy az is jó lenne, ha felvennék szeptembertől, de csak decembertől vinném, mikor betölti a 3 évét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!