2,5 eves a kisfaim es meg pelenkas, gaz ez v. meg belefer?
Nagyon belefér. Az enyém 3 éves volt mire leszokott teljesen. Én elkezdtem jóval hamarabb a szoktatást,de őszintén megmondom, nem hiszek ebben a tréningben. 3 éves koruk körül, mind megérik annyira, hogy nem fogja akarni. Persze meg kell nekik mutatni, hogy hova kellene, de nehogy erőltesd ! 2,5 évesen soknak bemegy. Nagyon örülhetnek az olyan anyukák, akiknek ilyen idős korára már szobatiszta.
Kislányom viszont furcsán csinálta, Ő 15 hónapos után nem kakilt be egyáltalán sose. Pisi igen, de 19 hónaposan 3 hónapig egyáltalán nem pisilt be mentünk bugyiban, aztán visszaesett. Gőzöm sincs, hogy miért. Nem volt vészes, de biztonsági okokból visszaadtam a pelust. Ő hamarabb leszokott végülis, most hirtelen nemis tudom pontosan mikor. Fiúk általában lassabbak. Ne idegeld magad, nem vagytok elkésve !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!