Mit csináljak, hogy 20 hónapos kisfiam 1 percnél tovább eljátsszon egy játékkal?
Hogy csináljam?
Egy elég izgága gyerkőcöm van, aki egész nap pörög, de mindig ott kell, hogy legyek vele, mert ha kimegyek a szobából jön utánam és vissza akar "cincálni". Általában az sem elég ha egy légtérben vagyunk, oda kell ülnöm mellé, csak úgy jó őfelségének :)
Átérzem a problémádat, az én 20 hónapos kislányom is ugyanilyen. Még az udvaron sem köti le semmi, pedig ott a motorja, hintája, stb. Fognom kell a kezét ott is, nem érdekli semmi hosszú távon. Pedig régen azt gondoltam, milyen jó lesz ha már rohangál az udvaron, szépen eljátszik majd a kavicsokkal, fűszálakkal, meg mindennel amit talál. Hát nem! Megfigyeltem, csak az köti le ha gyerek társasággal lehet, meg a játszótér, de ott is csak akkor ha nem vagyunk egyedül. Ha nincs gyerek körülötte, még a játszótéren sem játszik.
Lehet hogy nálatok is az lehet a baj, hogy a kisfiad unatkozik, igényelné a gyerektársaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!