3 éves alacsony kislánynak mi az átlagsúlya? Vagyis hány kilónak kell lennie?
az én kisfiam is 12, a nagyobb is 13 volt ekkor.
Most 16 közel 5 évesen.
De egyébként nagyon vékonyak, aggaszt is a dolog, de ez van. Még nem szóltak érte sosem, úgyhogy csak számomra az.
Mondjuk a vékonyságból talán nem lesz gondja, nem úgy, mintha kövér lenne.
De nálunk a család is vékony testalkatú, én már a túlsúly határát súrolom ugyan, de 30 éves koromig 45 kiló voltam, anyukám a mai napig 50 kiló.
Lányom június 15-én lesz 3 éves, 93 cm, 1 kg. A ruhái között 98-104 fordul elő. Nadrágja sok fel van varrva.
Én 158 centi vagyok, férjem 174.
Szerintem ehhez a magassághoz ez teljesen jó!! A lányom 2 éves 92 cm és 12 kiló husikás inkább ( a fiammal összehasonlítva mindenképp aki 92 cm-esen anno 11 kiló volt).
Most a fiam 3 éves 104 cm és 14 kiló vékony izmos.
A kis ovis barátnője 103 cm (3 éves ő is) és 12 kiló nem hittem el mert nem néz ki gebének de múltkor ráállt itt a mérlegre nálunk.
Ha az egeszsege rendben van, jo kedelyü, szerintem minden oke, de kerdezd meg legközelebb a gyerekorvost. (Mellesleg jelezte volna, ha baj lenne a sulya.)
Nalunk 2 hosan akart rabeszelni a tapszerre, es tovabbi anyatejes taplalassal (19 hoig) is rendben volt minden, amit persze meglepve tapasztalt, de gratulalt. :) Regebben az orvosok ugy alltak hozza, ahogy az elsö mondatban irtam, es van olyan ismerösöm, aki 1 evesen 7 kg volt, azota is az alacsonyabb sulykategoria, 10 evesen kitünö tanulo..stb, emiatt a sulynak csak ennyi a jelentösege: egeszseges legyen.
Kislanyom most kapott vedöoltast, es a sulyat is kontrollszerüen megmertek: 11.8 kg. Senkinek sem volt megjegyzese, tehat rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!