Milyen szemüvegkeret márkát érdemes nézni 2 éves kislánynak?
Kislányomnak rövidlátása és asztigmatizmusa van (cilinderes).
Ha nem javul, akkor jövőre szemüveget fog kapni.
Milyen jó minőségű, nehezen törő, kényelmes, de mellette szép, esztétikus szemüveget érdemes nézni?
Ha tudtok honlapot, örülnék neki, megnézegetném.
Mire kell még odafigyelni ilyen picinél szemüveg vásárlásnál majd?
Az én fiam is 3 éves kora óta szemüveges.
Én azt néztem,bőrbarát és műanyag lencse.
Ahogy cseperedett,már akkor néztük a divatot is.
Rugós szárú és flexibilis keretet találtunk 5 évi jó volt ,csak a lencsért cserélték ahogy növekedett agyerek
A múlt héten vittem kisfiamat szemvizsgálatra, és ott ezeket a kereteket láttam. Szerencsére nem kell, de szntem én ezekből választanék: [link]
KÉt és fél éves.
Köszönöm a válaszokat! Fisher Price rugalmas keretűt próbáltunk, és tényleg biztonságosnak tűnik, az egyetlen gondom vele, hogy nagyon nagy, és vastag szerintem, a pici vékony kis arcán úgy nézett ki, mint egy óriási úszószemüveg.
Voltak a fém-műanyagok közül nagyon szépek, amik édesen is álltak neki, de ott attól tartanék, hogy balesetveszélyes.
Köszönöm a választ! Azt szeretném megkérdezni,hogy van azért tartása a szemüvegnek, nem csúszkál ide-oda?
Már előre izgulok rajta, hogy jót válasszunk, ha majd kell. Biztos hogy kell, csak hogy mikor az lesz a kérdés. Jó lenne, ha csak iskolában kellene, mint a tesónak, de valószínű hamarabb szükség lesz rá. Megnéztük optikában utoljára az összes közül 2 tetszett, de azt mondták az nem is a mérete, és kifejezetten csak a rugalmasat ajánlották.
Nézegettem a neten, én sem találok képet erről a márkáról. Miraflex-et láttam még, ilyesminek tudom elképzelni a másikat is. Ezek talán vékonyabbak kicsit. És hátul gumipántos is? [link] Ezek tetszenek.
Nekünk most egyenlőre tapasztani kell az erősebb szemet, és ha nem fog így a gyengébbik jobban fixálni, akkor kell majd szemüveg. Az erősebbik szeme amit jobban használ az 3 hó alatt is sokat javult, a másik mivel kevésbé használta, az nem.
Napi 2 órát kell tapasztanunk, próbálom a játszóra vinni közben mindig, hgoy a szabadban használja, főleg messze nézésre (mert rövidlátó), hátha úgy többet segít.
Ti csináltok valami külön feladatot közben? Hallottam arról, hogy ilyenkor szokták külföldön pl lufi elkapás- gyakorlatot csinálni, meg ugráló zebrán ahogy ugrál a pici, közben rá kell mutatnia képekre amit elé tartanak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!