Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mibe alszik a bölcsiben a...

Mibe alszik a bölcsiben a gyermeketek?

Figyelt kérdés
Ma aludt ott először kisfiam, én ébresztettem. Le volt véve róla a nadrág, csak a bodyban és a pulcsiban aludt. Persze tiszta víz volt. Inkább a nadrágot kellett volna sztem rajta hagyni, nem a pulcsit.
2011. márc. 1. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem vesznek le róluk semmit, úgy alszanak ahogy vannak napközben.
2011. márc. 1. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

body+harisnyában alszik

(vagy akin vékonyka nadrág van zoknival akkor ő abban alszik)

van egy izzadós fiúcska a csoportban, ő body+zokniban alszik, meg egy fázósabb kislány, akin meg a body+harisnyán kívül még egy hosszú ujjú pólót is hagynak. Majd biztos kitapasztalják a te kicsidnél is, hogy neki hogy lesz jó...

2011. márc. 1. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szóltam,hogy a nadrágot vegyék le róla alvás előtt,mert a beszoktatás alatt láttam,hogy a többiek úgy alszanak,amiben vannak,viszont az enyém nem melegítőben van a bölcsibe,hanem farmerbe vagy más csinosabb gatyóba. Pulcsi nincs a lánykámon,csak egy hosszúujjú body és egy vékony felső.
2011. márc. 1. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nalunk, ahogy kerik ugy altatjuk oket, van, aki pl halozsakban alszik egy szal body-ban. Ha nincsenek a szuloknek kulon igenyei, akkor a sajat belatasom szerint, epp ahogy elottem irtak. Ha tudom, hogy valaki fazosabb, akkor en bizony a farmert is rajtahagyom (bar bolcsiben a kenyelem a fontosabb, nem a flancolas kedves anyukak), akirol meg tudom, hogy melege lenne, arrol leveszem a nadragot es csak a felsot hagyom rajta, mindenkit pleddel takarunk be vegul.
2011. márc. 1. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Alsónaciban meg pólóban.

Tavaly még volt bent pizsinadrágja, meg majd ha nem lesz már fűtés, akkor megint kell, de most nem. Nadrágban altatták korábban, de mondták, hogy nagyon kiizzad, így azt leveszik róla.

Pulcsiban szerintem eszükbe sem jutna lefektetni aludni, eleve a csoportszobába sem megy be pulóverben, mert nagyon meleg van. Alváskor meg minden gyerek leveszi a naciját, csak azok nem, akik fázósabbak és a szülő külön kéri, hogy maradjon rajta. Legalább is nálunk így van.

2011. márc. 1. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem flancolásból van farmerba a lányom,hanem mert én nem öltöztetem át váltóruhába.
2011. márc. 2. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!