Mindenképpen kell a bili? Nem elég rögtön a WC-re tehető ülőke szűkítő és a fellépő kis lépcső?
Figyelt kérdés
Volt aki így szoktatta rá a kisgyerekét a szobatisztaságra, nem bilivel? Nem teljesen értem, hogy ha egy lépésből is lehet wc-re szoktatni, minek kell előbb bilire, aztán a nagy wc-re átszoktatni. Vagyis 1 lépésből 2 lépést csinálni. Nézzétek el, hogy tapasztalatlan vagyok, nálunk még csak most következik ez az időszak. :-)))2009. febr. 17. 12:40
1/4 anonim 

válasza:

szia én azért biliztettem, mert mindig akkor jött rájuk, amikor én voltam wc-n. Azóta már hármasban járunk pisilni :)
Egyből is rá lehet szoktatni, hisz ez is olyan , mint a cumi. Ha nem mutatod meg neki, nem is tudja, hogy van.
2/4 anonim 

válasza:

Ez nem bili vagy Wc kérdés szerintem. Én is bilire kezdtem szoktatni de nem szerette és ordított ha rá akartam ültetni. Aztán a bölcsiben a (kis) wc meg tetszett neki és otthon sem kellet még a szűkítő sem .
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Valószínűleg nálunk is ő dönti majd el... :-)))
2009. febr. 19. 10:41
4/4 anonim válasza:
ha nem fél tőle, hogy beleesik nyugottan, bár a bilire egyedül is rá tud ülni, ha olyan helyen van, míg WC kisülőkéjét a szülőnek kell rá tenni. Tehát igazából kisfiúk álva pisiltetéséhez jó. A kakihoz kell szülői segítség (popsitörlés) itt mindegy a bili vagy a WC. A kislányok pisiltetéséhez jobb a bili, mert arra egyedül is rá tud ülni, ha nem használ kisülőkét mindenre jobb a WC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!