Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oltás után megváltozhat az...

Oltás után megváltozhat az alvása?

Figyelt kérdés
15hónapos oltást kapott a kislányom két hete.Azóta éjszakánként sokszor felsír,nem tudom mi lehet az oka.Fogak kizárva.Eddig nem volt gond az éjszakai alvással.Szerinted mi lehet az oka?Várom a tanácsokat,köszönöm.
2011. márc. 1. 09:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Minden oltás után tapasztaltam vagy alvászavart, vagy evésgondot, vagy érthetetlen nappali folyton nyekergést:( ezért adattam csakis kizárópag a kötelezőket, mert furcsán és erőteljesen reagált az oltásokra. Amikor megemlitettem a védőnőnek, nem nézett hülyének, mondta, hogy van ilyen gyerek , aki igy reagál az oltóanyagra. Kb 1-2 hétig tartott a fura állapot, ami mindig elmult.
2011. márc. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!