Pavor, más néven éjszakai felriadással küzdünk, elmúlik ez valamikor?
A 9 éves anyukája vagyok.
Nálunk is használt a homeópátia fogínygyulladásnál.
Nappal semmi baj nincs a lányommal.
Ami nagyon bánt az az ,h soha nem engedhettem el a táborba,sem az erdei iskolába.
Biztonsági zár van az ablakokon,h nehogy felkeljen és kimásszon.Legtöbbször vele alszik valaki a családból.
Szia! Látom,hogy nagyon régi a kérdés,de hátha utólérlek : )
Nálunk is hasonló a probléma,és csak érdeklődnék,hogy hogy vagytok? Megoldódott e már és ha igen hogyan?
Kérdést is tettem fel,de szinte senki nem válaszól...
Csak én vagyok így?
Szia!
Mikor már a férjemmel azt gondolnánk, hogy elfelejthetjük a dolgot, megint megébred a kislányunk, csak most már képben vagyunk és igen hamar le tudjuk csillapítani. Amúgy már az elmúlt 1 évben, szerintem összesen ha 4-szer volt neki ilyen és mindig meg volt az oka, hogy miért. Viszont kezdünk rájönni összefüggésekre. Tuti biztos vagyok benne, hogy ez egyfokú idegrendszeri gyengeség, kora szülött volt és még ehhez jön plusszba, hogy én egy kissé szorongós tipus vagyok, amit annyira megérezhet, hogy ő maga is szorongová vált. Na most ehhez jönnek még fizikai problémák is, itt arra gondolok, hogy tavaly év elején kivették az orrmanduláját, mert sokszor volt bedugulva az orra. Azóta mondanám, hogy helyre álltak nálunk a dolgok. Most náthás volt és éjszaka bizony volt üvöltés, mert arra ébredt, hogy fuldoklik álmában. Ez már elég volt a "rohamhoz". Vagy pl. egyik este sokáig fent maradt és amikor kapcsolgattuk a tv-t, az egyik csatornán pont egy horror filmből látott egyetlen másodpercet, de az tényleg szörnyű volt. Megis ijedt. A férjemmel összenéztünk, ami azt jelentette, hogy mindketten egyre gondolunk, éjjel ebből tuti ébredés lesz. És úgy is volt. Tehát szerintem mindig meg van asz oka ha jól odafigyelünk, egész jól el lehet kerülni. Nálatok miért van. leírnád röviden?
Szívesen forumozok veletek, de nem tudom mi az az fb-on. Nekem is pont tegnap este ébredt meg megint a lányom. Már nagyon kezd tele lenni a törpöm, pedig már 9 éves elmúlt. Vajon mikor növi ki, 100 évesen?
Akkor várom a válaszod és randizhatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!