Pavorral-éjszakai felriadással küzd e valamelyikőtök gyermeke?
Figyelt kérdés
Kiabál,hadonászik elalvás után 1-2 órával, a szeme nyitva,de nincs magánál,aztán visszaalszik.2011. febr. 10. 15:58
1/5 anonim válasza:
Lányommal egyszer-kétszer megtörtént. Szerencsére kinőtte. Azt hiszem, 3-4 éves volt, mikor volt néhány ilyen elriadása. Először én is megrémültem, de utánaolvastam és csak látszatra rémisztő. Főleg, hogy bár nyitva a szemük, beszélnek, nincsenek ébren...
2/5 A kérdező kommentje:
EEG vizsgálatra küldik,mert annyira jelen van a mindennapokban a nyugtalanság és az éjszakai felriadás,szinte minden nap küzdünk mindezzel.
2011. febr. 25. 14:44
3/5 anonim válasza:
Szia! Kérlek írd meg, hogy alakultak a dolgok! A fiam 3 éves és mi is ezzel küzdünk, már teljesen össze vagyunk törve és egyik orvos sem foglalkozik vele komolyan, ezzel szemben viszont nagyon nagyon ijesztő. Várom a leveled!!! és köszönöm előre is!
4/5 A kérdező kommentje:
Voltunk a pszichiáternél,egy óráig vizsgálta a kisfiút,aki megnyugtatott,hogy teljesen normális dolog,nem függ attól,hogy esetleg nem lennének nyugodt körülmények,életkori sajátosság.
Kinövik,vagy felnőtt korukban néha álmukban beszélnek,ne aggódj.
KÉt napja este is hallom hatalmas kétségbeesett kiabálás ,szaladok,a gyerek az ágyban ül és riadtan hadonászik közben beszél,a szeme nyitva tág pupillával meredten néz,egy ideig figyeltem,aztán szépen lefektettem,nem ébredt fel rendesen,reggel nem emlékezett.
2011. márc. 10. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!