4éves a hugom.sokszor én megyek érte az oviba,még tavaly bekakilt "állítólag" pont amikor odaértem,és azért nem szedték ki neki.multhéten meg egyszál felsőbe,kitűrt derékkal,kabátba vitték ki a mínuszokba.bent a csoportba 30fok van legalább harisnyába,felsőbe vannak,megizzadnak,és rájuknyitják az ablakot.otthon meg megéli,hogy hogy fázott.már biztos szólt az Anyja,de kiváncsi vagyok,máshol is van ilyen?vagy arra játszanak,hogy beteg legyen a gyerek,és kevesebb munkájuk legyen?
2009. febr. 16. 10:48
1/8 anonim válasza:
Tökmindegy mire játszanak, beszélj a vezető óvónővel. Ha még nem vagy felnőtt, akkor mondd a szüleidnek, hogy tegyék ezt.
2009. febr. 16. 16:50
2/8 anonim válasza:
Elég szomorú az ilyen.Örülni kellene ha nem beteg a gyerek,söt akkor nem elkapja az oviba hanem egyenest ott megbetegítik.:-(((
2009. febr. 16. 17:24
3/8 A kérdező kommentje:
felnőtt vagyok,21 éves.most beteg szegény,de ma mondta az anyja hogy bemegy elbeszélgetni velük.
2009. febr. 16. 20:28
4/8 anonim válasza:
Sajna van máshol is ilyesmi.nálunk pl a legnagyobb sárba viszik ki őket az udvarra,úgy néznek ki mint a malacok.Szóltunk szülőin,azt mondták muszály kivinni őket,mert összezárva sokat verekednek.Ezt megértem,de akkor szóljanak rájuk,hogy ne hemperegjenek a sárba,mert nincs a hét mindem napjára másik bakancsunk,és kabátunk.
erre megyek másnap a különbség az volt,hogy a saras kabátját megszárították nekem a radiátoron,gondolták így nem fogok megint pampogni?
2009. febr. 17. 10:54
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Ennyi eszük van az óvónéniknek, hogy a sárba kiviszik őket... ha muszáj kivinni, akkor tán el kéne menni sétálni a környéken, az éppen elég a levegőzéshez. Ha legközelebb szóba kerül javasoljad. ;)
2009. febr. 17. 11:19
6/8 anonim válasza:
Sajnos már én is ilyenekre gondolok hogy az ovónőket nem érdekli ha betegek lesznek a gyerekek. Sőt!!! Az ovódának nyáron szép uj tornatermet épitettek azzal a cimszóval hogy ha rossz idő lesz akkor a gyerekek ott mozoghassanak. A minap dühöngtem hogy amikor szinte tavaszias idő volt akkor egyszersem mentek az udvarra hanem a tornateremben voltak,most amióta hideg idő van,jéghideg szél fúj bezzeg minden nap az udvaron vannak. Ráülnek a jéghideg hintákra,a lányom száját hiába kenem sűrűn teljesen kifújta a szél,mostmár csúnyán köhög is. Hát ilyenek sajnos:-(
2009. febr. 17. 12:19
7/8 anonim válasza:
Nagyon jó óvodák és óvónők vannak. Kutyából viszont nem lesz szalonna-vigyétek át gyorsan másik oviba!
Nem hiszem, hogy egyéb területen annyira jó ez az ovi. Ha nincs másik, akkor össze kell fogni pár szülőnek, és egayütt reklamálni, nehogy pikkeljenek a kicsire. Vezető óvónő majd cselekszik.
Az én lányoméknál naponta 3-szor leültek a lépcsőre mind a 180 db zokniból kirázni a homokot.
És átöltöztették télen ennyiszer az overálból kisszoknyába, a lányokat, hogy csinik legyenek. Meg vissza. Délután pizsibe, s vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!