Mi a véleményetek a Delinke névről?
Figyelt kérdés
Ez,hogy hangzik?
Töltősi Delinke?
2011. febr. 24. 14:43
1/21 anonim válasza:
Kicsit furcsa, de nem rossz, sőt! Főleg, hogy a vezeték név sem mindennapos.
(Nekem a Darinka jutott eszembe, ismertem valakit, akit így hínak. Egy időben tetszett a név.)
2/21 anonim válasza:
Még nem hallottam erről a névről....de nem is igazán tetszik. A gyermekemnek biztos nem adnám!
3/21 anonim válasza:
Nagyon nem tetszik. Nagy kiszúrás lenne a lányotokkal. Dinkának, vagy link-nek fogják csúfolni.
4/21 anonim válasza:
vagy így: De Link vagy.... Nem tetszik. És nem a csúfolódás miatt, hanem így egyben elég gázos a vezetéknévvel.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem az butaság,hogyan foják csúfolni,mert szinte minden nevet lehet csúfolni.Ha nem a keresztnevet,akkor a vezetéknevet.
2011. febr. 24. 15:08
7/21 anonim válasza:
Szerintem a kevesebb néha több. Ha érted, mire gondolok.
Egy Töltősi Annamária pld. vagy egy Töltősi Viktória sokkal "nemesebb", egyszerűbb hangzású. De mások véleményével amúgy nem törődnék, ha nekem a Delinke tetszene.
9/21 anonim válasza:
Nekem sem tetszik! Szerintem iszonyú hangzása van! Nem fog mást csinálni szegény kislány, mint a nevét betűzi, mert senki nem érti majd meg elsőre... Igaz ez más neveknél is van... De ez akkor is nagyon gáz!
10/21 anonim válasza:
Mint egy rossz vicc... Nem tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!