Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek a Delinke...

Mi a véleményetek a Delinke névről?

Figyelt kérdés

Ez,hogy hangzik?

Töltősi Delinke?

2011. febr. 24. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%

Kicsit furcsa, de nem rossz, sőt! Főleg, hogy a vezeték név sem mindennapos.

(Nekem a Darinka jutott eszembe, ismertem valakit, akit így hínak. Egy időben tetszett a név.)

2011. febr. 24. 14:45
 2/21 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam erről a névről....de nem is igazán tetszik. A gyermekemnek biztos nem adnám!
2011. febr. 24. 14:45
 3/21 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tetszik. Nagy kiszúrás lenne a lányotokkal. Dinkának, vagy link-nek fogják csúfolni.
2011. febr. 24. 14:54
 4/21 anonim ***** válasza:
vagy így: De Link vagy.... Nem tetszik. És nem a csúfolódás miatt, hanem így egyben elég gázos a vezetéknévvel.
2011. febr. 24. 15:00
 5/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem az butaság,hogyan foják csúfolni,mert szinte minden nevet lehet csúfolni.Ha nem a keresztnevet,akkor a vezetéknevet.

2011. febr. 24. 15:08
 6/21 anonim ***** válasza:

Debilke

nem tetszik

2011. febr. 24. 15:09
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kevesebb néha több. Ha érted, mire gondolok.

Egy Töltősi Annamária pld. vagy egy Töltősi Viktória sokkal "nemesebb", egyszerűbb hangzású. De mások véleményével amúgy nem törődnék, ha nekem a Delinke tetszene.

2011. febr. 24. 15:14
 8/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik...
2011. febr. 24. 15:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik! Szerintem iszonyú hangzása van! Nem fog mást csinálni szegény kislány, mint a nevét betűzi, mert senki nem érti majd meg elsőre... Igaz ez más neveknél is van... De ez akkor is nagyon gáz!
2011. febr. 24. 15:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Mint egy rossz vicc... Nem tetszik!
2011. febr. 24. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!