Fiú vagy lány? Az előbb is tettek fel egy ilyen kérdést, gondoltam megkérdezem én is.
Nekem is egyértelműen fiú.
Lányaim meg hiában vannak fodros rózsaszínben, mindenki azt hiszi, hogy fiúk. Kérdem nem látszik eléggé, hogy lányok? - de hát nincs fülbevalójuk....
És az a fiú, akinek van, az meg lány???....
emberek...
Látszik rajta, hogy kisfiú, de a haja tényleg elég lányos. Bár szép fürtjei vannak, nem mondom :)
Helyes gyerkőc :)
21:08-as egyáltalán nem biztos,hogy igazad lesz.
Le lesz vágatva a haja 1 hónap múlva mindenképp mert muszály és nem azért mert lánynak nézik:)
Van egy ismerősünk akinek a kisfia szintén hosszú sötétbarna göndör hajú volt és barna szemű.Mondjuk ők csak azért vágatták le a kisfiú haját mert már zavarta őket,hogy állandóan lánynak nézik.Levágatták és akik addig fiúnak nézték azok is azt mondták ,hogy miért kellett levágatni a haját így még lányosabb.Már most 5 éves a kisfiú akiről beszélek és még mindig nagyon lányos.
Annyiba igazad van,hogy tényleg gáz már a haja a fiamnak de csak azért mert a fiamat zavarja.És ez pont elég,hogy levágjuk majd neki.Aranyos ez a haj,mert bárhova megyünk mindig megcsodálják,de mivel őt zavarja így tök minden ki mit gondol le kell vágni neki.
Kedves utolsó.
Sajnos nem engedi felkötni a haját.Már ha hosszá érek üvölt.:(
kisfiú, az én fiamnak is van ilyen body kollekciója....:)
gyönyörű a kisfiad haja, sajnálom, hogy le kell vágatnotok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!