Anyukák, akik gyantáznak hogyan csináljátok?!
Figyelt kérdés
nem teljesen ide tartozik, csak itt több az anyuka (én is az vagyok).
Akik gyantáznak "bajuszt", mivel? Mióta? Milyen gyakran? nem erősödött?
Ma vettem észre, hogy nekem is van :)
Köszönöm.
2011. febr. 23. 13:09
1/7 anonim válasza:
Én elmentem a kozmetikushoz, ő pedig kiszőkítette. Ez nem fáj és nem fenyeget a veszély sem, hogy erősödni fog. Ha ezt nem akarod, akkor is a kozmetikussal csináltasd, az a biztos és csak pár száz ft.
2/7 anonim válasza:
Én 4 éve gyantázom a bajuszomat hideg gyantával, amit kifejezetten arcra való, mert kisebb a csík. Nem erősödött meg, és havonta 1x szoktam leszedni.
3/7 A kérdező kommentje:
Én szőke vagyok, a "bajusz" is szőke (hú, de durva még leirni is). Csak ma valahogy ugy esett a fény, hogy sötétnek tűnt.
2011. febr. 23. 13:14
4/7 anonim válasza:
Szia,nekem van egy X-epil gépem és abba szoktam gyantapatront venni.Nagyon klassz találmány,kb. tíz éve megvan,akkor volt tízezer forint és a mai napig jó szolgálatot tesz.Bármely testrészemről pillanatok alatt leszedem a nem kívánt szőrszálakat.Viszont a bajuszomat egyszer próbáltam és úgy megégettem,hogy tiszta piros lett,szörnyen néztem ki,ráadásul pár nap múlva hatalmas herpeszek keletkeztek rajta.Na soha többet nem csinálok ilyet,vagy elmegyek kozmetikushoz.Én is várom egyébként a válaszokat és bocs,hogy nem sikerült segítenem!
5/7 anonim válasza:
Ha szőke, akkor teljesen felesleges leszedni. Ez természetes, mindenkinek van.
6/7 A kérdező kommentje:
Volt, hogy a lábamat magamnak gyantáztam, az nagyon durva volt, bepirosodott, kiütéses lettem 2 hétre. Az is hideg gyanta volt, amit kézzel kellett dörzsölgetni, mielőtt feltettem. Azért is félek tőle. De kozmetikus ha gyantázza a lában, minden OK, 1 napig piros, aztán jó.
Akkor utánna havonta 1x kellesz?
2011. febr. 23. 13:16
7/7 anonim válasza:
X-epil hideggyantával csinálom és én vágom a csíkokat a testre valóból. Előtte letisztítom az arcomat és behintőporozom picit, hogy ne a bőrt tépje, csak a szőrt. Utána babaolajjal letörlöm a maradék gyantát, majd lemosom. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!