Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem pisil az óvodában csak...

Nem pisil az óvodában csak itthon! Lehet valami baja tőle?

Figyelt kérdés
2,5 éves kisfiam, most kezdtük az ovit, nyolcra viszem, délben elhozom. NEM hajlandó pisilni az oviban, amikor hazaérünk, pisil, de akkor sem mindig. Csak alvás után du.háromkor. Normális ez?
2011. febr. 22. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem normális, bár nem vagyok orvos, de nekem soknak tűnik ez az idő. Én rákérdeznék egy orvosnál.
2011. febr. 22. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezen aggódom, bár nem is iszik túl sokat. Tegnap is rögtön bilire ültettem, ahogy hazaértünk és látszott rajta, hogy erőlködik és pisilne, de nem jött csak két csepp...
2011. febr. 22. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az orvost. Bár szerintem ha tele lenne a hólyagja, akkor kiengedné mindet és nem csak két cseppet. Gondolom azért erőlködött, mert meg akart felelni, és még szeretett volna produkálni a bilibe.
2011. febr. 22. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom egész délelött nem iszik. Ezért nem is pisil:( jajj szegény:(
2011. febr. 22. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is így volt vele,amikor elkezdtük az ovit,volt hogy egész nap nem pisilt!

Beszéltem az óvónővel,hogy figyeljenek rá és többször kérdezzék tőle,hogy lesz-e pisi és otthon mi is elbeszélgettünk vele,hogy nincs mitől félni,az oviban is ugyanúgy lehet pisilni,mint otthon.Azóta nincs gond!

2011. febr. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!