Mikor van szüksége a gyereknek gasztroenterológusra?
Teljesen elbizonytalanodtam. Másfél éves lányom nagyon lassan gyarapszik, és folyamatosan hígabb a széklete. A gyermekorvos nem lát benne kivetnivalót, de ismerősök bogarat ültettek a fülembe, hogy esetleg valamilyen ételallergiája van. Kiderült, hogy a városunkban nincs gasztroenterológus, csak tőlünk jó 110 km-re, ahol napokra be kellene feküdni a gyerekkel. 3 hónap a várakozási idő, de én addigra közvetlenül szülés előtt fogok állni.
Két kérdésem van.
1. Ezek a tünetek tényleg utalhatnak valamilyen ételérzékenységre?
2. Budapesten tud valaki akár magánúton dokit, akinél nincs ekkora várólista?
Szia a lassú gyarapodás meg a híg széklet valóban lehet táplálékallergia, de azért nem szükség szerűen szerintem.
Mi is a Heim Pálba jártunk, ott csak egy hónapos a várólista. Gyomortükrözés nem volt, csak vérvétel és kakivizsgálat.
Szia Utolsó!
A Heim Pálban most május a leghamarabbi időpont, ugyanez a helyzet a Tűzoltó utcai Klinikán és Szegeden is. Ezt a baba miatt nem tudnám kivárni.
Ma azonban találtam a közelben egy magánorvost, aki már 2 hét múlva megnézi a leányzót, és a második alkalommal valószínűleg már diagnózis is lesz.
Jól meg lettem ijesztve ezzel a gyomortükrözés dologgal, de szerencsére szó sincs róla. Vinni kell egy kakis pelust, lesz székletvizsgálat, allergiavizsgálat bőrön és vérből, valamint uh.
Mindenesetre nagyon köszönöm mindannyiótok segítségét.
Húúú, hát minket sose várattak csak egy hónapig, de lehet hoyg azért, mert nem új betegek voltunk?
Azért örülök, hogy megoldódott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!