A kisfiam március 4. -én lesz két éves már idén be kell iratni óvodába?
Nálunk be kell akkor is, ha év közben (nálad márciustól) szeretéd vinni. Így tudják, hány főre számítsanak az év közbeni "feltöltésnél".
Erre felé bölcsi nincsen. Mindenképp érdeklődd meg a helyi oviban .
Ha 3 évesen oviba szeretnéd vinni, akkor bizony be kell iratni.
Az első honnan szedte, hogy a beiratáskor 2,5 évesnek kéne lennie a gyereknek???? A lányom decemberi, már 5 éves, de a tavaszi beiratáskor nem volt ég ő sem 3 éves, pedig decemberben ment oviba, a gyerekek 70-80%-a nem 2,5 éves, mikor beiratják...
Szóval igen, mindenkit be kell most iratni, aki 2012 szeptemberig oviba szeretne járni.
Ha a 2011-2012-es oktatási évben lesz 3 éves, akkor idén kell beiratni. A fiad elvileg 2012.03.04-től mehetne oviba. Az már már kérdés, hogy felveszik-e. (nem valószínű :( )
Ha jövőre iratod be, akkor csak 2012. szept-től veszik fel.
Bp.-en is így van!!!!
Igen, kedves utánam iró 85%-os, pontosan ezt irtam én is. Aki a 2011-12-es nevelési évben (szeptembertől szeptemberig) oviba szeretne menni, azt most tavasszal be KELL iratni.
Most akkor elmagyaráztad nekem, amit én is irtam? Köszi, kedves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!