Szerintetek milyen ha egy gyermek a szandált zoknival hordja?
Szandálzokni. :) Se nem hideg, Se nem meleg. Pont jó. :)
Anyukám is mindig adott rám a szandálhoz zoknit. :) Engem egyáltalán nem zavart, több kis társamnak is volt ilyen. Nyáron szoktam hordani zokni nélkül, de akkor az én sarkam is bepirosodott. :S
A kis puha lábukat kidörzsöli. Inkább a zoknis szandi, minthogy fájjon a lába.
Még a 7 évesem lábát is kidörzsöli, bár ő ezt már kezdi cikinek érezni.
De igaz, de Neked nem lenne lelkiismeret furdalásod, ha véresre törné a kicsi lábát a szandi, csak mert ezt vagy azt mondták?
Nekem a csajszijaim a Cherokee szandihoz nem vesznek zoknit, mert puha, meg a habklumpához sem. De a többihez igen, mert úgy nem töri fel a lábukat!
szerintem is inkább cuki, mint ciki. És nem elsősorban azért, ugye, hogy ne szívja ki a szandi a lábacskáit, meg ne törje fel!!!!
szerintem nagyon édes így:
Nyáron még oké, ha esetleg nem adnak a gyerekre zoknit (más kérdés, hogy feltöri esetleg a lábát), de ilyenkor télen sorozatban fáznának fel zokni nélkül, csak szandálban.
Kit érdekel, hogy ciki-e vagy nem???
Az én lábam is lefagyna zokni nélkül papucsban.
A papucs, meg a szandi között nincs túl nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!