Korcula-szigeten nyaralt már valaki? Kisgyerekkel érdemes odamenni?
Figyelt kérdés
Azért itt teszem fel ezt a kérdést,mert 3 éves gyerekkel készülünk,kíváncsi vagyok a véleményekre!2011. febr. 20. 20:51
1/8 anonim válasza:
Korcula város szép,vannak homokos strandok, de nagyon messze van és hosszú a komp(drága is).Attól is függ, hogy melyik részét nézitek a szigetnek,mert vannak kevésbé jó helyek .Én amit ajánlanék kisgyerekkel az Pag-sziget, mi többször is voltunk ,nagyon klassz hely és jóval közelebb van,gyönyörű Novalja, Pag város, sok kis öböl és strand van,de ezeket meg kell keresni.Persze ez mindenkinek más(nekem jobban tetszett mint Makarska).
2/8 A kérdező kommentje:
Makarskán már 3-szor voltunk,az az igazság,annál szebbet-jobbat mi még nem találtunk.Korcula-szigeten Korcula várost,vagy falut,vagy mi az néztük,nagyon kedvező áron tudnánk all-inclusive ellátással hotelbe menni.Ti merre voltatok ott?Makarskától még messze van?És a kompra hol szálltatok fel?
2011. febr. 21. 13:09
3/8 anonim válasza:
Nekünk Rab-sziget a legjobb sok a homokos part és 6 óra alatt ott vagy.Nagyon szép az ó város a komo is csak 20 perc.
5/8 anonim válasza:
Mi 1,5 éves "kicsivel2 és nagyobban tavaly Pag-on voltunk kempigben.
Egy 3 éves gyerek már nem kicsi bárhol elvan, tapasztalat
6/8 anonim válasza:
én voltam már 2-szer is nyaralni ott
a strandok eléggé kövesek ezért nem annyira kisgyerekeknek való,viszon búvárkodni tök izgi
16/L
7/8 A kérdező kommentje:
Szia utolsó!Írnál róla részletesen,akár priviben?
2011. febr. 26. 15:42
8/8 David a barátságos válasza:
Mi már kéccer voltunk, és szombaton megint megyünk = P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!