Akinek pelusosan kezdte a bölcsit a gyermeke, hogy történt a szobatisztaságra szoktatás?
Tavasszal, ahogy már melegebb lett, az én engedélyemmel nem adtak a gondozók pelust a kisfiamra délelőtt, amíg kint voltak az udvaron.
Majd nyáron, amikor itthon voltunk, meztelenül volt a kertben, amikor csak lehetett :)
Ősszel még volt 1-1 baleset, aztán belejött :)
Sziasztok! A bölcsiben azt mondták a gondozónők, hogy mindaddig nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel, amíg otthon nem szól, hogy jön a pisi/kaki. 26 hónapos a fiam, s még mindig nem szól. Több anyukától úgy hallottam, hogy nyáron egyszerűen pelus nélkül volt a gyerek, s többször ráültették a bilire. Majd egyszer csak már nem kellett szólogatni, magától szólt. A hétvége viszont szerintem nem elég arra, hogy szólongassuk, illetve sokszor hallottam/olvastam azt, hogy ha egyszer belefogtunk, ne adjuk rá vissza (kivéve éjszakára) a pelust, mert összezavarja. A nyári 4 hetes szünetből meg egy hetet ugye nyaralni fogunk, egyet a nagyiéknál lesz, így a maradék két hét nem hiszem, hogy elég a szobatisztaságra szoktatásra.
Csak én komplikálom túl? Ti tényleg kivártátok, míg szólt, hogy jön a pisi/kaki? Vagy kétóránként ráültettétek a bilire, s egyszer csak magától ment wc-zni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!