Baj, hogy nem zavarja, ha nagyon pisis a pelus? Ez azt jelenti, hogy nehezebb lesz a szobatisztaság elérése?
Hát igen, a normális az lenne, hogy zavarja a pisis pelus. Szerintem nehezebb lesz leszoktatni.
Azt javaslom kezdjétek el mostanában a leszoktatást, mert mindenképpen lassabb folyamat lesz nála.
19 hós babámat sem zavarja.
de ha kakis az sem..
úgy kell elkapni hogy peluscsere legyen
23 hós lányom csak akkor szól ha bekaklilt, a pisis pelus nem zavarja
Ha addig nem változik semmi, majd tavasszal nyáron elkezdem bilire szoktatni
A fiam ekkora korában bilibe pisilt, viszont sokkal kevesebbet beszélt, a lányom szája egész nap be nem áll, de nem pisil bilibe-ez van
Ez legyen a legnagyobb gondunk az életben:-)))
Én 2,5 éves kisfiamat sem zavarja se a pisi, se a kaki!Kész tortúra t tisztába tenni, nem szól ha meg én veszem észre akkor min 10 perc kergetőzés..
Majd nyáron leveszük a pelust, elöl a bili azt csak ráül.
Bár már tavaly nyárin is próbáltam ugyan ezt, akkor nem sok sikerrel.Ment ő mindenhova végezni a dolgát, csak a bilibe nem.De hát azóta csak el telt egy év..,meg hát szeptemberbe elvileg ovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!