Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves volt gyermeked,...

Hány éves volt gyermeked, amikor először elmentetek vele Halász Judit koncertre? Jól érezte magát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ősszel voltunk a fiammal, akkor töltötte a 3. évét. Itthon is szoktuk hallgatni, neki nagyon tetszett :) Én kevésbé éreztem jól magam, nagyon rossz volt a szervezés, csak azok láttak bármit is a koncertből, akik már több órával előbb ott voltak, illetve akik késve jöttek, és befurakodtak, majd végig állták a koncertet, a gyereket felemelve. Aki rendesen leült a padokra, az semmit nem látott. És érdekes módon pont a legmagasabb apukák álltak gyerekkel a nyakukban úgy, hogy a hátrébb ülők semmit nem láttak. Engem az ilyen nemtörődöm hozzáállás nagyon tud bosszantani, ez a tipikus "az én gyerekem lásson jól, a többi kit érdekel", ezt annyira utálom.

De a fiam jól érezte magát, csak hát sokat ficergett, mert látni akart ő is, csak én nem tudtam volna egy órán keresztül tartani.

2011. febr. 17. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Másfél éves volt, előtte is már sokat hallgattuk itthon a zenéjét, és végig tapsolta az egészet, nagyon élvezte.

Nem erőltetés, igazán jól szórakozott.

2011. febr. 17. 19:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
2 éves a fiam,és már simán kibírna egy koncertet.1 éves se volt mikor lekezdte hallgatni,az új csiribiri dvd-t meg egyszerűen imádja.Én is ezen nőttem fel,és le a kalappal Halász Judit előtt hogy anyán,én és a fiam kedvence is lehet.Ezt nagyon kevesen mondhatják el magukról.Jó magam is Metál kedvelő vagyok,a férjem is Tankcsapdás,DE...a gyerekem a gyerekem.Neki az ilyen zene hat a szellemi és a lelki jólétére.Miért vonnám meg tőle?nem is akarom.Azért mert én valamit nem szeretek még nem biztos hogy a gyerekemnek is utálni kell,de megjegyzem én szeretem Halász Juditot.Én elvinném egy koncertre amit simán végig tapsolna.
2011. febr. 17. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak linkelem, bár a többiek is meghallgathatják, szerintem ezeknek a daloknak ma is van mondanivalója:)

http://www.youtube.com/watch?v=tRGEuU8ZCko

http://www.youtube.com/watch?v=LrmmdbvRgzw

http://www.youtube.com/watch?v=vqUXfhG-_Aw

2011. febr. 17. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan mi még nem voltunk a gyerekekkel,de itthon gyakran hallgatjuk.2 éves múlt a kisebb fiam,ha lenne mostanában a közelünkben,elvinném már.

Az én véleményem is az,hogy még mindig hallgathatóak Halász Judit dalai,inkább ő,mint Lilike és társai.

2011. febr. 18. 13:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 éves kora óta hallgatja a Jutka néni Csiribiri lemezét. Bármikor berakom, felcsillan a szeme. Múlt hónapban a közelben koncertezett, úgy volt, hogy elmegyünk, de sajnos apa dolgozott. Most 16 hónapos a fiam, de simán elvinném. (és azért ne említsük egy napon a Halász Juditot Papp Ritával....)
2011. febr. 18. 15:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Lányom áprilisban lesz 3 éves, imádja HJ-t, ahogy én is. 31 éves múltam, de még mindig imádom. Decemberben voltunk koncerten (2,5 éves múlt akkor), nagyon élvezte. Végig táncolt, tapsolt, azóta is emlegeti. Azt hittem, hogy én jobban fogom élvezni, mint a gyerek, és őt inkább alibinek viszem, hogy én mehessek, de szerencsére tévedtem, mert imádta. :-)
2012. jan. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!