Hány éves volt gyermeked, amikor először elmentetek vele Halász Judit koncertre? Jól érezte magát?
Ősszel voltunk a fiammal, akkor töltötte a 3. évét. Itthon is szoktuk hallgatni, neki nagyon tetszett :) Én kevésbé éreztem jól magam, nagyon rossz volt a szervezés, csak azok láttak bármit is a koncertből, akik már több órával előbb ott voltak, illetve akik késve jöttek, és befurakodtak, majd végig állták a koncertet, a gyereket felemelve. Aki rendesen leült a padokra, az semmit nem látott. És érdekes módon pont a legmagasabb apukák álltak gyerekkel a nyakukban úgy, hogy a hátrébb ülők semmit nem láttak. Engem az ilyen nemtörődöm hozzáállás nagyon tud bosszantani, ez a tipikus "az én gyerekem lásson jól, a többi kit érdekel", ezt annyira utálom.
De a fiam jól érezte magát, csak hát sokat ficergett, mert látni akart ő is, csak én nem tudtam volna egy órán keresztül tartani.
Másfél éves volt, előtte is már sokat hallgattuk itthon a zenéjét, és végig tapsolta az egészet, nagyon élvezte.
Nem erőltetés, igazán jól szórakozott.
Az első válaszolónak linkelem, bár a többiek is meghallgathatják, szerintem ezeknek a daloknak ma is van mondanivalója:)
http://www.youtube.com/watch?v=tRGEuU8ZCko
Szia!
Ugyan mi még nem voltunk a gyerekekkel,de itthon gyakran hallgatjuk.2 éves múlt a kisebb fiam,ha lenne mostanában a közelünkben,elvinném már.
Az én véleményem is az,hogy még mindig hallgathatóak Halász Judit dalai,inkább ő,mint Lilike és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!