Milyen lázcsillapító kúpok vannak 2 éves (10,7 kg) gyerekeknek? Az antibiotikum mikor kezd hatni? (tegnap óta szedi a suprax-ot)
Figyelt kérdés
Kislányom elkapott valami vírust, csak a torka fáj, ill. 39 fokos láza van tegnap óta, a nurofen kúp levitte, a germicid semmit nem ért, van még mexalen kúpunk, de jó lenne még egy fajta, hogy hármat tudjak váltogatni. A nurofen ibuprofen, a mexalen paracetamol hatóanyagú, van még valami lázra? Sajnos 4-5 óránként muszáj adni neki, mert 39 felé megy a láza.2011. febr. 16. 12:30
1/7 anonim válasza:
Az antibiotikumnak már másnapra kell hogy legyen hatása. Mióta szedi?
2/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este kapta az első adagot, nap 1x kell szedni.
2011. febr. 16. 12:35
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor a második adag után már biztos fog hatni!! Addig meg adhatsz neki ugyanolyan lázcsillapítót, mint eddig. Csak 3 naponta kéne váltani.
4/7 anonim válasza:
Irass a dokival supp.antipireticumot vagy supp.normainophenazoni kúpot. Ezek nagyon jók és variálhatod a Nurofen kúppal és a Panadol sziruppal.
Viszont Panadol szirup mellé nem szabad Mexalen kúpot adni!
Igyon sok folyadékot, hűtőfürdő. És jobbulást!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. febr. 16. 15:38
7/7 anonim válasza:
most nézem, hogy ismét elírtam:)
supp. noraminophenazoni
na, ez a neve, végre jól írtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!