Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak lehet venni konyhai...

Kisfiúnak lehet venni konyhai kellékeket? Kis fazék stb.

Figyelt kérdés
Úgy el van velük ti vettetek a fiatoknak ilyesmit?
2011. febr. 16. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? én simán veszek majd neki,ha érdekli és eljátszik vele
2011. febr. 16. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem az enyémnek, sőt amikor a szülinapjára sírós babát kért azt is. Nem lesz attól lányos vagy meleg, hogy ilyenekkel játszik.

Amúgy meg az sem árt, ha felnőttként sem hiszi majd, hogy a konyha a nő szobája (szerintem szánalmasak az ilyen hapsik), vagy nem tud a gyerekkel bánni, mert akkora macho.

Jó dolog az, ha a gyerek minél többféle szerepet kipróbálhat, tevékenységeket űzhet!

2011. febr. 16. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
[link] A fiamnak ilyesmi van imád vele játszani a szekrény alsó polcán rendezte be én adtam neki egy lábos alátétet az a gáztűzhelye és főzi nekünk a levest meg az ebédet,kávét a kis csészékbe örömmel hordja ide és mondja hogy mit főz apának meg anyának 21 hós.Mégis kedvence a traktor és a kombájn.
2011. febr. 16. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Viccelsz? A híres, igazán jó szakácsok nagy része férfi. :-)

Mi még nem vettünk a fiúknak, de nagyon gondolkozom rajta, mert mióta bölcsisek, sokszor látom őket főzöcskézni mikor megyek értük.

2011. febr. 16. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Már be is vásároltam neki a teszveszen:)

Kis mikró,kukta,rezsó:),edénykészlet:)

Kiváncsi vagyok a reakcióra:)

Jelenleg a gyerekkori teáskészletemmel játszik:) biztos sikere lesz majd.

Azért kap egy villám mcqueent is:D!!

2011. febr. 16. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!