Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy egy éves gyerek, meddig...

Egy egy éves gyerek, meddig bírja ki evés nélkül éjjel?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én 1 évesem este 8-kor eszik, kb. 9-kor elalszik és akkor eszik legközelebb, ha reggel 7-8 körül felébred.
2009. febr. 12. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Inni sem kel fel?
2009. febr. 12. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:
ja és megkérdezhetem mit eszik este 8kor?
2009. febr. 12. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én egy éves fiam este 10 és 11 között alszik el és reggel 7 és 8 között ébred. Ezalatt nem eszik semmit. Előfordult már, hogy éjszaka kért egy kis teát, de ez nagyon ritkán fordul elő. Engem korábban a védőnő figyelmeztetett, hogy lehetőleg ne nagyon itassam éjszaka a babát, mert rászokik, és márcsak megszokásból is mindig fel fog ébredni, hogy megigyon egy üveg teát. Abban az időszakban (kb. 7 hónapos volt) tényleg az történt, hogy minden éjszaka felkelt inni egy csomó teát, de erról leszoktattam. Este mi még tápszert eszünk. 150 ml-250 ml. Mikor mennyit. Néha próbálom a tápszer felét főzelékkel felváltani a védőnő tanácsára, de ez nem nagyon szokott összejönni.
2009. febr. 12. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Az én lányom is tápszert eszik, 220-250 ml-t és inni sem kel fel.
2009. febr. 12. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szülésznőként elfogadsz tőlem egy tippet:

Ha szoptatsz, akkor az esti szoptatás előtt fejd le egy picit a melled, mert a tej eleje vizesebb, kevésbé tápláló. Ha azt adod neki ami benne marad, ha este 9 körül szoptatsz, akkor reggel 6-7 ig ki kell bírnia, nem lesz éhes. Ha már nem szoptatsz( ami ekkora babánál abszolut nem probléma) akkor legjobban tejpépekkel, tejbedarával jársz. Eltelíti, és sokáig nem lesz éhes.:)

sok sikert hozzá:)

2009. febr. 12. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Szoptatok és kíváncsi voltam, hogy éhes éjjel, vagy csak ciciznie kell. Már nagyon fárasztó ez nekem. Szinte alig eszik mást, van nap, hogy semmit.
2009. febr. 14. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!