Hány centis és kilós a 2 éves lányotok?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz, hogy felnőttként pont a duplája lesz a 2 éves hosszának?2009. febr. 12. 11:47
1/3 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a gyerekorvos és a védőnő is. Nem tudom mennyi igazság van benne, de majd 16-18 év múlva úgyis kiderül. :-)
Tudom lányt kérdeztél, de azért leírom, hogy az én fiam 2 évesen 95 cm. Az apja 192 cm.
2/3 anonim válasza:
Az én lányom 2 év 2 hónaposan: 94 cm, 15,4 kg. Én még ezt nem hallottam, de remélem nem lesz 180 cm feletti.
3/3 anonim válasza:
Az én lányom 22 hós 88 cm,és 12,5 kg.És 22 lába van.:(
Szerintem van benne valami,hogy magas lesz,mert egyrészt mindíg magasabb volt mint a bátyja ennyi idősen,aki normál fiúmagasságú.Másrészt úgy nézem,hogy olyan alkatú mint a két hugom akik 175 cm magasak,és 41 a lábuk./ellentétben velem,és az apjával/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!