Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szólni fog majd magától, ha...

Szólni fog majd magától, ha kell pisilni kakilni? Mikor?

Figyelt kérdés
Kisfiú, 3 éves lesz, nincs baleset ha mindig viszem neki a bilit vagy kézenfogom és viszem wc-re. De magától nem jön oda hogy kell, ha sokáig nem lépek én, akkop becsúszik a baleset és utána szól. Éjjel szobatiszta, mikor megyün k sétálni akkor is visszatartja szinte bármeddig. Itthon is sokáig bírja, de ahelyett hogy szólna, beengedi mikor már nem bírja tovább tartani. Meddig tart ez? Mit tudok csinálni?
2011. febr. 15. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynám, persze pelenka nélkül. Ha bepisil, legalább megtapasztalja, hogy az nem valami jó érzés. Előbb utóbb rájön, érdemesebb előbb szólnia, és wc-be, bilibe pisilnie.
2011. febr. 15. 10:03
 2/2 A kérdező kommentje:
hát eleinte én is hagytam, de az eredmény napi 2 de legalább 1 kakás bugyi, 4-5 pisis...és utána szólt, de másnap ugyanúgy történt és harmadnap is...nem tanul belőle úgymond.
2011. febr. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!