Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit fizettek/fizetnétek...

Mennyit fizettek/fizetnétek valakinek, aki alkalmanként vigyáz a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Szeptembertől dolgozom, a fiam bölcsis lesz. Messze költöztük a családtól, munkalehetőség miatt, tehát nincs itt senkink, ráadásul a nagyszülők még dolgoznak. Arra gondoltunk a férjemmel, hogy megkérünk egy ismerős fiatal nőt, akivel barátságos viszonyban vagyunk és bölcsődei gondozón a szakmája, hogy alkalmanként, ha pl. értekezlet van, vigyázzon 1-1 órát a kisfiunkra.

Ti mennyi óradíjat adnátok neki? Sose voltunk még ilyen helyzetben, nem tudjuk, mennyit "illik", szokás.

Még annyi, hogy kis településen élünk, és a lány munkanélküli egyébként.

2011. febr. 14. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit adnék, mint pl a bejárónőnek: 500 Ft/óra. De nem tudom, nem vigyázott más még a kicsire. De ez az összeg talán reális.
2011. febr. 14. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiunkra hetente 2-szer három órát vigyáz egy kedves hölgy, 500 Ft órabért ajánlottunk fel neki, amit egyből el is fogadott (legelőször őt kérdeztük meg, mennyire is gondolt, de mondta, hogy mi mondjunk egy összeget). Vidéken élünk, lehet, hogy a nagyvárosokban ennél többet kérnek, nem tudom.
2011. febr. 14. 17:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mi is 500 és 1000 Ft között vacilláltunk.

Akkor én is 500-at ajánlok neki.

2011. febr. 14. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem rég óta van bébiszitterünk, 900 ft-ot kér óránként (Bp.).
2011. febr. 14. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nemrég takarítás órabérét kérdeztem,azt mondták, 700 ft alatt nincs vidéken sem-én is annyit kapok.

Ha néha néha egy-egy órára kell, én adnék alkalmanként 1000 ftot. 500 ft annyira kevés azért, hogy odamegy, vigyáz, hazamegy... Szeritnem megtehetitek, ha mindketten dolgoztok, hogy egy-másfél órára kapjon 1000 ftot.

2011. febr. 14. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Azt beszéltük a férjemmel, hogy akkor a kettő között, 750 Ft-ot ajánlunk neki, és ha minden rendben van, akkor felemeljük 1000 Ft-ra. Szerintetek ez korrekt így?

2011. febr. 14. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem korrekt, ugyis jelzi majd.
2011. febr. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!