Mennyit fizettek/fizetnétek valakinek, aki alkalmanként vigyáz a gyereketekre?
Szeptembertől dolgozom, a fiam bölcsis lesz. Messze költöztük a családtól, munkalehetőség miatt, tehát nincs itt senkink, ráadásul a nagyszülők még dolgoznak. Arra gondoltunk a férjemmel, hogy megkérünk egy ismerős fiatal nőt, akivel barátságos viszonyban vagyunk és bölcsődei gondozón a szakmája, hogy alkalmanként, ha pl. értekezlet van, vigyázzon 1-1 órát a kisfiunkra.
Ti mennyi óradíjat adnátok neki? Sose voltunk még ilyen helyzetben, nem tudjuk, mennyit "illik", szokás.
Még annyi, hogy kis településen élünk, és a lány munkanélküli egyébként.
Köszönöm a válaszokat, mi is 500 és 1000 Ft között vacilláltunk.
Akkor én is 500-at ajánlok neki.
Nemrég takarítás órabérét kérdeztem,azt mondták, 700 ft alatt nincs vidéken sem-én is annyit kapok.
Ha néha néha egy-egy órára kell, én adnék alkalmanként 1000 ftot. 500 ft annyira kevés azért, hogy odamegy, vigyáz, hazamegy... Szeritnem megtehetitek, ha mindketten dolgoztok, hogy egy-másfél órára kapjon 1000 ftot.
Köszönöm.
Azt beszéltük a férjemmel, hogy akkor a kettő között, 750 Ft-ot ajánlunk neki, és ha minden rendben van, akkor felemeljük 1000 Ft-ra. Szerintetek ez korrekt így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!