Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó fürdősjátékot keresek!...

Jó fürdősjátékot keresek! Valami ötlet?

Figyelt kérdés
Olyat, amiből könnyen kiöntöm a vizet, nem túl nagy és túl sok darabos. Utálom a sípolós izéket, mert beléjük megy a víz, nem lehet kinyomkodni és odapenészedik :/
2011. febr. 14. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a neve, de fel lehet tapasztani a csempére, és ha felül vizet önt bele az ember, akkor mire leér az aljára megpörget egy kereket, megfordít egy állatot, ilyesmi.
2011. febr. 14. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiamnak most ezt a farmos csempére tapasztható játékot vettem. Nagyon imádja pakolgatni. Nem szívja magába a vizet, bár sok darabos. Kislányoknak van öltöztetős is.

22 hónapos kisfiú anyukája

[link]

2011. febr. 14. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Mekkora gyereknek keresed? A Tapassz a csempére játékok tényleg jók (az én fiam is imádja), de ahhoz - szerintem - már stabilan kell tudni a kádban (nem a földön) megállni és valamilyen szinten szót is kell fogadni a szülőnek. A kádban állva ugyanis könnyű elcsúszni, s a csapba meg szétverheti a fejét a gyerek. Nekem egy rosszcsont, huncut fiam van, s csak 2 évesen mertem neki ilyet venni.

Másfél évesen kapta az alábbit:

[link]

Ha lányom lenne, ilyet vettem volna:

[link]

Egyébként ő még két locsolókannával és egy kimosott ketchupös flakonnal szokott játszani a kádban. De másfél évesen, hogy a kiskád peremére pakolgatta az építőkockáit. Így tanulták apával (nálunk ő fürdet) a színeket.

2011. febr. 14. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam a pici öntözőkannájával van nagyon el, aminek le lehet szedni a tetejét.
2011. febr. 15. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Örök sláger. Egyszerűen nem tudja megunni:

[link]

2011. febr. 15. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, a tégelyek!

Az nálunk is sláger a kezdetektől.

Most 19 hónapos a gyerkőc.

2011. febr. 15. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is a tapaszos játékok a kedvencek. Elötte nem nagyon mert felállni a kádban, és sírás volt minden fürdésnél. Amikor meglátta a tapaszos játékot, onnantól kezdve, állva-ülve pakolgatta őket a kád szélére, a csempére...stb.

Nekünk ez vált be mint jó játékélmény illetve megszerette a fürdést is :)

na jóóó a hajmosásnál még mindig gáz van :))

2011. febr. 16. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!