Jó fürdősjátékot keresek! Valami ötlet?

Kisfiamnak most ezt a farmos csempére tapasztható játékot vettem. Nagyon imádja pakolgatni. Nem szívja magába a vizet, bár sok darabos. Kislányoknak van öltöztetős is.
22 hónapos kisfiú anyukája

Mekkora gyereknek keresed? A Tapassz a csempére játékok tényleg jók (az én fiam is imádja), de ahhoz - szerintem - már stabilan kell tudni a kádban (nem a földön) megállni és valamilyen szinten szót is kell fogadni a szülőnek. A kádban állva ugyanis könnyű elcsúszni, s a csapba meg szétverheti a fejét a gyerek. Nekem egy rosszcsont, huncut fiam van, s csak 2 évesen mertem neki ilyet venni.
Másfél évesen kapta az alábbit:
Ha lányom lenne, ilyet vettem volna:
Egyébként ő még két locsolókannával és egy kimosott ketchupös flakonnal szokott játszani a kádban. De másfél évesen, hogy a kiskád peremére pakolgatta az építőkockáit. Így tanulták apával (nálunk ő fürdet) a színeket.

Örök sláger. Egyszerűen nem tudja megunni:

Igen, a tégelyek!
Az nálunk is sláger a kezdetektől.
Most 19 hónapos a gyerkőc.

Nálunk is a tapaszos játékok a kedvencek. Elötte nem nagyon mert felállni a kádban, és sírás volt minden fürdésnél. Amikor meglátta a tapaszos játékot, onnantól kezdve, állva-ülve pakolgatta őket a kád szélére, a csempére...stb.
Nekünk ez vált be mint jó játékélmény illetve megszerette a fürdést is :)
na jóóó a hajmosásnál még mindig gáz van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!